Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

IMAGE THE MAX

 

Stem cell masque

 

 

Páratlanul MAXimális hatóanyag tartalmú, luxus őssejt arcpakolás, mely fiatalít, regenerál, revitalizálja a fáradt, öregedő bőrt. Többféle növényi eredetű őssejttel, erős peptidekkel természetes tengeri feszesítő komplex-el átfogó korrigáló, védő és tápláló kezelést biztosít és helyreállítva ezzel a bőr hidratáltságát, fiatalságát és ragyogását. Parabénmentes.

 

Használata minden bőrtípusra, idősödő bőrre, ragyogás visszaállítására javasolt.

 

A termék használata:

 

Teljes arcra, nyakra, dekoltázsra, kezekre vékonyan vigye fel, és hagyja hatni 5-10 percig. Finoman mossa le meleg vízzel. Használja hetente 3-4-szer a MAXimális sejtmegújító hatásért.

 

 

 


 

 

Stem cell facial cleanser

 

 

Minden nap használandó kíméletes őssejt arclemosó, mely egyensúlyba hozza és optimalizálja a bőr pH-t és meghosszabbítja a sejtek élettartamát. Növényi őssejtek és növényi kivonatok táplálják és védik a bőr a környezeti szennyeződéstől. Sav- és szulfátmentes. Parabénmentes.

 

Használata valamennyi bőrtípusra, idősödő bőrre, érzékeny bőrre ajánlott.

 

A termék használata:

 

Kezeit nedvesítse meg, és bő mennyiségben vigye fel arcra és nyakra. Egy percig kíméletesen masszírozzon vele majd meleg vízzel mossa le. Használja reggel és este.

 

 


 

 

 

 

Stem cell serum

 

 

Ez a forradalmi nappali és éjszakai  őssejt szérum új dimenzióban fiatalítja a bőrt. A nutripeptidek többrétegű techológiás szinergiában hat, hogy feltöltött, feszes bőrt eredményezzen, miközben az őssejt technológia exkluzív komplexben segíti a természetes védekező mechanizmusokat és védi a sejtek egészségét. A Vectroize-Technology™ kapszulába zárt hatóanyagokat bocsát ki akár 48 órán keresztül.  Drasztikusan csökkenti a mimikai ráncokat, és az idősödés egyéb jeleit. A hatóanyagok felülmúlhatatlan magas koncentrációja MAXimális hatást biztosít. Parabénmentes.

 

Használata idősödő bőrre, mimikai és napozás okozta ráncokra, fáradt, fakó bőrre ajánlott.

A termék használata:

 

Megtisztított bőrre vigye fel és masszírozza be, a legjobb eredmények érdekében reggel és este. Hagyja beszívódni, mielőtt felviszi a széles spektrumú fényvédőt, pl . Prevention+ Ultimate Protection Moisturizer SPF 50 hidratálót.

 

 


 

 

Stem cell créme

 

 

Forradalmi őssejt éjszakai krém, mely páratlan anti-oxidáns hatással ápol. Az új, egynyári alpesi növényekből származó őssejt technológia támogatja a bőr természetes védekezési mechanizmusait. Áttörő kombinációjuk híven az Image termékekhez „Öregedj később” eredményt garantál. Peptidek maximális koncentrációjával simítja a mimikai ráncokat és segíti a kollagén regenerációt. Ez a krém regenerálja a sejtkárokat, véd a szabadgyök károk ellen és táplálja a bőrt. A természetes tengeri növény alapú feszesítő komplex kisimítja a bőrt és ragyogóvá teszi. A MAXimális hatást a növényi hatóanyagok maximális koncentrációjával éri el, kémiai tartósítószerek és fillerek nélkül. Célja a bőr regenerálása és a természetes védőmechanizmusok segítése.

 

Használata idősödő, dehidratált bőrre, mimikai ráncokra, környezeti hatásoktól megviselt bőrre javasolt.

 

A termék használata:

 

Tisztítás után éjszakai regenerálás céljából este vigye fel az arc és nyak bőrére és masszírozza be. Minden nap használhatja a maximális hatás érdekében.

 

 


 

 

 

Stem cell eye créme

 

 

Ez a következő generációs nappali és éjszakai őssejt szemkörnyék ápoló krém magas koncentrációban tartalmaz növényi eredetű növekedési faktorokat, ami által védi a bőr sejtjeit és megelőzi a szabad gyökök öregítő hatását, miközbenvédi a bőr saját őssejtjeit. Csökkenti a finom vonalak, ráncok, a szemkörnyéki duzzanat, sötét karikák megjelenését, továbbá a gyulladást. A sejtek öregedését szőlő, havasi gyopár, argán őssejtekkel előzi meg. Korrektív fiatalító peptidelegyet tartalmaz. Parabénmentes.

 

Használata idősödő bőrre, finom ráncokra, ráncokra, száraz, érzékeny bőrre javasolt.

 

A termék használata:

 

Borsónyi mennyiséget vigyen fel reggel és este a felső és alsó szemhéjra. Ha további hidratálásra van szüksége, ismételje felvitelét.

 

 

 


 

 

Stem cell neck lift

 

 

Ez az ultrafeszesítő nyak- és dekoltázs lifting őssejt krém a laza, lógó bőrt, a mély redőket, ráncokat, vonalakat célozza. MAXimális koncentrációban tartalmaz innovatív peptideket, melyek növényi eredetű őssejt technológiával kombinálva segítenek a bőr rugalmasságának növelésében, ragyogásának biztosításában, feszesítenek és definiálják a nyak és az áll kontúrját. A Vectorize technology® kapszulába zárt hatóanyag komplexet juttat a bőrbe, melyek 48 órán át fokozatosan szabadulnak fel, hosszan tartó, intenzív hatást nyújtva.  Vizsgálatok szerint a tesztalanyok 100 %-ánál javult a bőr hidratáltsága, a tesztalanyok 89,66%-ánál feszesedett a bőr, valamint a tesztalanyok 75,86%-ánál nőtt a bőr rugalmassága. Parabénmentes.

 

Használata öregedő bőrre, laza bőrre, rugalmasság elvesztése esetén javasolt.

 

A termék használata:

 

Bő mennyiségben vigye fel nyakra és dekoltázsra, az áll vonaláig. A MAXimális hatás érdekében használja reggel és este. CSAK KÜLSŐLEG