Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Aramo bőrdiagnosztika, bőranalízis

bőranalízis

 

A leghatékonyabb, legeredményesebb  kezelés alapja a lehető legtökéletesebb diagnosztikán alapuló tervezés

 

Ha a már látható, vagy csak kialakulóban lévő problémát kezelni, vagy kialakulását késleltetni szeretnénk, elsősorban az okokat kell tisztázni, elemezni, a megoldás csak ezután következhet.

 

 

Mi a bőrdiagnosztika szerepe ?

 

A bőrdiagnosztika a bőr állapotának korrekt megítélését szolgálja. Akár valamely látható probléma miatt szorul kezelésre, vagy csupán az optimális ápolásáról beszélünk a bőr egészségét és esztétikai megjelenését befolyásoló tünetek megjelenesét megelőzve, vagy az öregedési folyamatokat szeretnénk kitolni, egyértelmű, hogy a precíz diagnosztikának nagy jelentősége van.

 

Emelellett a megbízható bőrdiagnosztika lehetőséget ad arra is, hogy követhessük a kezelések hatását, eredményessségét is.

Központunkban vendégeink elégedettsége miatt, nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az igénybevett kezelések, otthoni arcápolásra megvásárolt termékek valóban a kívánt eredményt hozzák, és ezek nyomonkövethetőek is legyenek.

 

 

A bőrdiagnosztika módszere

 

Amikor nem csupán a szemmel látható eltérések fontosak, vagy precíz, mérési  értékeken alapuló eredményt szeretnénk,akkor nem elégedhetünk meg a klasszikus bőrtípus-meghatározással.

Központunkban az innovatív bőrdiagnosztika-analízis elvégzésére használható Aramo Professional Microscope rendszert alkalmazzuk.  

A rendszer a vizsgálat során méréseken alapuló átfogó képet ad a bőr felszínen szabad szemmel nem látható mélyebb állapotáról is. Alkalmas a változások követésére, a mért adatok korrekt össehasonlítására.

 

Miért fontos ez?

  • Bőrünket nem szabad beskatulyázni. Bőrünk állapota, felépítése folyamatosan változik. Éppen ezért elengedhetetlenül szükséges bőrünk aktuális állpotának felmérése, hogy az ápolása mindig a leghatékonyabban történjen.
  • Követhetjük, hogy a problémamegoldó kezelések elérik-e a kívánt hatást
  • Időben beavatkozhatunk, és lassíthatjuk az öregedési folyamatokat

 

Mit vizsgál  bőrdiagnosztikai berendezésünk?

 

Pontos képet kaphatunk bőrünk hidratáltsági fokáról, rugalmásságról, a faggyú termelés-, a pórusok-, a hajszálerek állapotáról, a bőr festékezettségéről, pigment elváltozásairól, a ráncok mélységéről. Ezek szabad szemmel sokszor kevésbé, vagy egyáltalán nem láthatók.

 

 

 

Bőrdiagnosztikai analízis

 

Bőrdiagnosztikai rendszerünk segítségével a mért adatok analizíse során képet kapunk arról, hogy bőrünk állapota korunknak megfelelő-e, amennyiben az elvárható értéktől eltér, az milyen típusú és milyen fokú, melyek azok a problémák, amik beavatkozást igényelnek, az milyen intenzitással indokolt.

Az ismételt analízis adatok, a változás mértéke nyomon követhető a rendszer segítségével.

 

 

Az elvégzett vizsgálat átfogó képet ad, feltárja az eltérések okát, így máris közelebb kerülünk ahhoz, hogy felállítsunk egy otthoni ápolási, vagy kozmetikai, esetleg orvosi kezelési tervet biztos eredmény érdekében, majd a változásokat nyomon követhetjük.

 

A bőrdiagnosztikát követően - az eredmények ismeretében - egészségügyi végzettséggel is rendelkező kozmetikusunk (szükség esetén orvos bevonásával)  a bőrproblémák kezelésre, a bőrtípusnak megfelelő ápolásra, minden eddiginél pontosabb kezelési tervet dolgoz ki, melybe az otthoni arcápolás is beletartozik, mint a tökéletes eredmény elengedhetlen része.

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek