Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

GENOSYS -premium bőrkezelés

GENOSYS - A genetikai újjáépítő rendszer
 

Az emberi szervezetet 60 trillió sejt építi fel, és minden egyes cella körülbelül 22 000 génkódot tartalmaz, melynek a neve GENOM.A modern tudomány szerint a bőr öregedésének egyik fő kiváltó oka a sejtek DNS károsodása. Az UV sugárzás, a káros kemikáliák, a légszennyezés külso tényezőként hatnak a bőrre, a szabad gyökök támadása pedig a legfontosabb belső tényezőnek számít.

 

 

A Genosys dermarolleres kezelés egyedülállósága

 


Az agresszív bőröregedési folyamatok késleltetéséhez és megelőzéséhez nem elégséges a külsődleges kezelés, a belső sejtregenerálással is foglalkoznunk kell. A GENOSYS koncepciója és rendszere a bőr anti-aging folyamatainak alap megoldását kínálja. A GENOSYS végre új utat nyitott a kozmedicina területén, bevezetve egy megalapozott és erőteljes bőrmegújító rendszert, mellyel újra felépíti, regenerálja a bőrt, visszaadja egészségét, és fiatalos kinézetét.

 

Egyedülállósága abban rejlik, hogy dermarolleres kezelés ilyen intenzitással ezidáig nem tudott hatóanyagot bejuttatni a bőrbe.

 

 

A Genosys dermarolleres kezelés működése

 

A Genosys dermarollerrel végzett kezelés egy innovatív intradermális rendszer, mely aktív, orvosi erősségű és tisztaságú  hatóanyagokat juttat a bőr mélyebb rétegeibe, emellett stimulálja a természetes kollagén termelést, a sebgyógyulási folyamatok beindításával.

 

  • A kollagénindukció

 

A roller több mint 500 000 (!) mikrocsatornát képez a bőrön 5-10 perc alatt, mélyen az epidermisz barrierén áttörve, mely a leginkább gátolja a hatóanyagok felszívódását. Az így bevitt aktív hatóanyagok elérik a mélyen fekvő sejteket is, sokkal hatékonyabban, mint a felszíni alkalmazás esetében. A mikrotűs kezelés minimálisan károsítja a bőrt, ezért gyors a gyógyulási idő.

 

A számtalan mikrosérülés, gyógyulási és regenerációs folyamatokat indít be, ezért a kollagéntermelés természetes módon felgyorsul. 

 

 

  • A kezeléshez használt szérumok

 

A kezelés során használt GENOSYS® szérumokat a célnak megfelelőenválasztjuk ki. A különböző szérumok innovatív bőr újjáépító anyagokat tartalmaznak, mélyhidratáló, anti-oxidáns, fehérítő hatású hatóanyagokat is tartalmaznak, a problámánakmegfelelően összeállított módon.

 

 

  • A kezelés utáni Peptid gélmaszk jelentősége

 

Peptid Gél Maszkot helyezünk fel a bőrre, mely hőérzékeny biomátrixával a nedvesség elpárolgásával hűti a kezelésen átesett bőrt. A bőr felveszi a nedvesség egy részét, ezáltal több hatóanyagot képes felszívni. A benne lévő kamilla nyugtat, a peptid és a kollagén fiatalít. Hidratáló hatása 3-szor jobb, a hidratáló krémek, és textilmaszkok hidratáló hatásánál

 

 

  • A kezelés eredménye

 

A bőr feszesebb, simább, hidratáltabb, egészségesebb lesz. Ezen felül a Genosys dermarolleres kezelés kivállóan alkalmas az aknés hegek halványítására, a pigmentációk fehérítésére is.

 

 

 

Kinek javasolt a Genosys kezelés?

 

 

A mikrotűs rollerezés a lézeres bőrmegújítás alternatíváját jelentheti azoknál a pácienseknél, akiknél nem végezhető lézeres beavatkozás, vagy kevesebb kockázatot vonzó, kevésbé invazív eljárást keresnek. Ez a kezelés egy biztonságos alternatívát kínál, mellyel csökkenthetjük a ráncokat, javíthatjuk az aknés hegeket, a pigmentációt és a striákat.

 

A Genosys kezelést arcon, szemkörnyéken, nyakon és dekoltázson végezzük.

 

 

A Genosys kezelés menete

 

Első lépésben bőrdiagnosztika során, a bőr problémák figyelembe vételével, meghatározásra kerül azon hatóanyag, amely az aktuális bőrproblémára a leghatékonyabb megoldást nyújtja.

 

Ezt követően  Genosys O2 Snow habmasszázst alkalmazunk a mélytisztításra, de már ennél az előkészítő lépésnél revitalizáljuk, tápláljuk, gyógyítjuk  a hatóanyagok és oxigén segítségével a bőrt.

Ezt követően érzéstelenítést alkalmazuk, majd a megfelelően kiválasztott szérumot a kezelt területre juttatjuk, és a premium minőségű Genosys dermaroller segítségével bejuttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe.

 

 

A dermarolleres kezelés után a bőr nyugtatására, és a hatás fokozására Peptid gélmaszkot helyezünk fel.

 

A kezelés utolsó lépéseként egy nyugtató helyreálító krémet, illetve fényvédő krémet viszünk fel a bőrre.

 

 

Mi történik a Genosys dermarolleres kezelést követően?

 

A kezelést követően a bőr pirosodása tapasztalható, mely a bőr minőségétől, és a tű méretétől függően, maximum 24 órán belül elmúlik. Ezt követően a bőr finom hámlása tapasztalható.

A kezelést követően nagy hangsúlyt kell fektetni a bőr  megfelelő fényvédelmére és hidratálására.

 

 

 

Milyen hatása van a Genosys kezelésnek?

 

A kezelés jótékony hatása, már egyetlen alkalom után is észlelhető. A bőr rugalmasabb, simább, feszesebb lesz, a finom ráncok halványodnak, a bőr fehéredik, kontúrja homogénebb lesz. Az igazán látványos eredmény elérése érdekében a kezelés 4-5 hetente ismételhető. A bőrproblémák megoldásához körülbelül 5 kezelés szükséges.

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek