Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Image mini kezelések

lista mini

Image mini kezelések a 4 évszakra hangolva

 

 

Az Image Skincare kezelések nem csupán a peelingeket jelentik. A széles spektrumú  termékkínálat lehetővé teszi a kezelések nagyszerű kombinálhatóságát.

 

Egyszerű dolgunk lenne, szinte ideális állapot, ha egész évben ugyanaz a kezelés lenne a legmegfelelőbb minden bőrtípusra, de a valóság az, hogy az évszakok, a hideg és a meleg levegő váltakozása bőrünkre gyakorolt hatása határozza meg, milyen jellegű hatóanyag bevitel válik szükségessé.

 

Ez a természetes körforgás inspirálta a forradalmian új elképzelést az Image kezelésekre vonatkozóan, és alkotójává vált a 4 évszak Image mini kezeléseknek.

 

A hatóanyagok tudatos megválasztása az időjárás függvényében olyan alap kezeléseket teremtett, melyek hiánypótlóak a szépségiparban.

 

IMG_0942

A négy évszak kezelései

 

Tavaszi Image mini kezelés

 

IMG_0933

 

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

 

Nyári Image mini kezelés

 

IMG_0934

 

 

A nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regeneráldik a nyári Image mini kezelés után a bio összetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

 

 Őszi Image mini kezelés

 

IMG_0935 

 

 

A nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

 

Téli Image mini kezelés

 

 IMG_0936

 

 

A dermesztő kinti hideg ésa szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétle a korai bőrörgedés megelőzése érdekében.

 

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek