Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Kleanthous-Science of beauty-kezelések

Science of beauty - A szépség tudománya

 

 

Dr med. Panaijotis Kleanthous az időskori betegségek gyógyításának tudományos kutatási eredményeit felhasználva fejlesztette ki a bőr fiatalítására szolgáló termékeket.

 

A KLEANTHOUS Laboratórium a sejtbiológiai kutatások eredményeit használja a termékek és kezelések alapjának összeállításában.

A sejtjeinkben megtalálható információhordozó cell supporting molekulás (c.s.m) a felelősek a szerveink regenerációs képességéért. Csökkenésük a szervezetünkben 25 éves kortól történik. Ennek következtében a sejtek közötti információ, a sejtműködés és a sejtosztódás mértéke csökken. 

Ez a folyamat okozza az öregedést.

 

KLEANTHOUS alapelve a cell supporting molekulák segítségével történő bőrmegújításon. A bőr saját erőforrásait felhasználva tartósan regenerálják a bőrt, ez a tartós anti-aging alapja. 

 

Emellett páratlan hatóanyagkombinációval egészül ki a paletta, amelyeket használhatunk a bőr esztétikai problémáinak, egészséges működésének helyreállítására. 

 

A KLEANTHOUS rendszer elengedhetetlen része a negyedik generációs Sonostar Matrix esztétikai kezelőgép, ami az ultrahang-biorezonancia-spektrálfény komplex hatását nyújtja 30 éves kutatás eredményeképpen.

 

 

 

A Kleanthus kezelések és termékcsaládok 3 fő vonulata

 

 

 

Kleanthous 24/7 

Az egészséges, bőr működésének megtartása (prevenció), és helyreállítása 

 

 

 Az idő múlásával, vagy a környezeti hatások által okozott bőr működési elváltozásokat a cell supporting molekulák és speciális haanyogok segtségével javítja.

A cell supporting olekulák aktívan támogatják a bőr működését, saját erőforrásait aktiválva, hogy ujraépítse saját védőrendszerét és biológiailag megfiatalodjon.

 

Professzionáliskozmetikai kezelésekkel és otthoni bőrápoló termékekkel érjük el, hogy a bőr ragyogó, friss, biológiailag fiatalabb, problémamentes legyen. 

 

 

 

SkinTone

Tudományon alapuló kifejezett biológiai bőrfiatalítás

 

 

 Általában nem az életkorunk, hanem az idő múlásával megjelenő elváltozások zavarnak minket a legjobban. Az érett bőr változásai egész arcunk megjelenését megváltoztatja. 

Valódi "fiatlság elixír" az az egyedülálló és innovatív termék, ami KLEANTOUS doktor nevéhez fűződik, a sejtbiológiai kutatások eredményeinek felhasználásával. Hatékonysága rendkívüli, hiszen a probléma okánál és helyén, a sejtekben hat a cell supporting molekulák segítségével.

Biztosítja az egészséges sejtműködést és megújulást, a bőr biológiai kora javul, látványosan fiatalabb és élettel telibb lesz.

 

 

Cellular system

Egyénspecifikus anti-aging és problémamegoldó saját szérum ("my serum) és saját krém ( "my cream) 

 

 

A bőr egyéni igényének és rendszerének megfelelően összeállított termékcsalád, teljes egészében személyre szabott összetétetlű termékek és kezelések, 

melyekben a világ legmodernebb és legértékesebb kozmetikai hatóanyagait vonultatjuk fel.

 

 

Kleanthous professzionális kezelések

A "szépség tudomány" (Science of Beauty) jegyében végzett kezelések sejtszinten érik el a szövetek biológiai fiatalodását, a bizonyítottan hatékony hatóanyagkombinációk a bőr egészségének helyreállítását, esztétikai megjelenésének javítását.

 

Minden KLEANTHOUS kezelés alapja a cell supporting molekulák és hatóanyag-komplexek bőrbe való bejuttatása , a speciális Sonostar matrix használatával hatásfokozás. 

A kezelések eredményei a megfelelő otthoni ápolással kiegészítve fokozott hatással jelentkeznek, tartósak.

 

 

 

 

KLEANTHOUS 24/ 7 professzionális kezelések

 

KLEANTHOUS c.s.m molekulákat tartalmazó professzionális termékekkel, kifejezetten a bőrtípushoz és bőrproblémához igazított maszkokkal , hatóanyagokban gazdag szérumokkal végzett kezelés akár önmagában, akár kúraszerűen alkalamazva.

A hatóanyagok bevitelét Sonostar Matrix gép segíti, a kezelés problémaorientált akupresszurás masszázst is tartalmaz.

 

 

 

 

Xtrem sono kezelés

 

 

 

Extrém hidratálás és komplex hatóanyagbevitel a SkinTone tremékekkel, valódi "fiatalság elixír" bejuttatása Sonostar Matrix (ultrahang+biorezonancia+spektralfény) segítségével.

A kezelés akupresszúrás anti-aging masszázst is tartalmaz.

Javasolt érett bőrre a látványos bőrfeszesedés és bőrfiatalítás eléréséhez.

 

 

 

 

 

SKINJECTION 

 (instant hydro lifting, relaxing, reshaping)

  

 

 

 

 

 Rendkívül látványos azonnali hatású "red carpet" kezelés a KLEANTHOUS-tól. Hatása egyetlen kezelést követően is hosszabb ideig látható.

 

Kifejezett hydratáló hatása miatt a bőr nedvességartalma nő, feszess, sima tapintatúvá válik. Ugyanakkor Argireline® aktív izomlazító hatóanyaga "botox"-szerű hatással simítja a bőr felszínes mimikai ráncait, a c.s.m molekulák pedig segítik a bőr regenerálódását.

 

 

 

 

 

 

 

 SkinTone sono beauty lifting

 

 

 

a KLENTHOUS kombinált bőrfiatalító és regeneráló kúrája az arc, nyak, dekoltázs, kezek kezelésével.

A hat kezelésből álló kúra  és speciális otthon ápolási program eredménye már az első alkalommal látható, de a kúra befejezését követő hónapokban is javul. 

A hatás tartós és látványos, az eredmény folyamatos megtartása érdekében időszakos emlékeztető kezelés szükséges.

 

Minden kezeléssor tartalmaz maszkot, hatóanyagkoncentrátum tartalmu ampullákat, professzionlis krémeket.

A hatóanyagokat speciális ultrahang és biorezonancia segítségével juttatja a szakember 3 lépésben a bőrbe, így optimalizálva a bőr energiaháztartását és a hatóanyagok felvételét.

 

A kúra hatása: 

a ráncok simulnak

a szemkörnyéki karikák és duzzanatok csökkennek

a "piros foltok" elhalványulnak

a megereszkedett bőr feszesebbé válik 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek