Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Kozmetikai plazma kezelés

Kozmetikai plazmatechnológiás kezeléseinket orvosi minősítésű géppel végezzük a biztonságos, hatékony kezelés érdekében.

A kezeléseket megelőző konzultáció szükség szerint orvos bevonásával történik.

 

 

Hogyan működik a plazmatechnológia a medical kozmetikai kezelések esetében?

 

A plazma, mint a negyedik halmazállapot az eszköz és a bőrfelszín közötti gázok ionizálása során alakul ki, egy elektromos ívet létrehozva, miközben a kezelőfejet a bőrhöz közelítjük.

A plazma hatására a kezelt bőrfelszín felső rétegét eltávolítja ("elpárolog" ) anélkül, hogy a mélyebb rétegek, környező szövetek sérülnének.

 

A kozmetikai plazma kezelés során a bőr felső rétege kerül eltávolításra, ami a bőrfelszín megújulását idézi elő, mindemellett a bőrmegújító folyamatok stimulálása következtében feszesebb, élettel teli bőrfelszín alakul ki.

 

Kinek, mikor javasolta a kozmetikai plazmatechnológiás bőrmegújítás?

 

Kortól, nemtől függetlenül alkalmazzuk bőrmegújításra arc, nyak, dekoltázs területén akár önállóan, akár orvosesztétikai kezelsek kiegészítéseként az eredmények fokozásra, illetve kozmetikai kezeléskombinációk részeként, amelyeket egyénre szabottan, akár megelőző, akár problémamegoldó medical kozmetikai kezelés részeként.

 

 

Biztonságos a kozmetikai plazma kezelés?

 

Az orvosi géppel végzett kozmetikai plazmakezelés biztonságos, az orvosi minősítésű gépek szigorú vizsgálatokon esnek át, amelyek garantálják a stabil, biztonságos működési minőségetis. A mélyebb sérüléseket nem okozhat, így pörkösödés, felépülési idő nincs.

 

A bőr mélyebb kezelésére, pörk képződéssel járó bőrmennyiség csökkentő szemhéj vagy arckezelésre orvosesztétikai szolgáltatásaink igénybevételével van lehetőség Plasmage® kezelés igénybevételével orvosi konzultációt követően, a kockázatok és szövődmények elkerülése érdekében orvosi kontrollal.

 

 

Hogyan történik a kozmetikai plazmatechnológiás bőrmegújítás?

 

A kezelést egészségügyi és kozmetikai végzettséggel is rendelkező kollegánk végzi.

A bőr megfelelő előkészítését követően Plasmage® géppel, a megfelelő kozmetikai bőrmegújító program beállítása után a speciális kezelőfejet a kezelt területhez közvelítve, folyamatos haladva a felszín felett, létrehozza a plazmát, ami enyhe csípkedő érzést okozva távolítja el a bőrfelszínt.

A kezelés fájdalmatlan.

A kezelést követően a kozmetikai bőrdiagnosztikának megfelelő bőrtáplálást végez a kezelt területen, vagy igény szerint kiegészítjük kombinációs kezelésekkel.

 

Mi a teendő a kozmetikai plazmakezelés után?

 

Bár a kezelést követően sérülés a bőrön nem látható, fontos a kezelést követő fényvédelem, mint minden bőrmegúító kezelést követően.

 

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek