Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

Mikrodermabrázió

Mikrodermabrázió Porta Bella Vita

A mikrodermabrázió a bőr mechanikus hámlasztása.

 

Az eljárás során a bőrről az elhalt hámréteget vákumos gyémántfejes gépünk segítségével finomam lecsiszoljuk.

 

A csiszolás és a vákum együttes hatása, hogy a bőr mélyebb rétegeiben javul a vér és nyirokkeringés, és bőrünket megújulásra készteti.

 

mikrodermabrazios_gep

 

 

Önmagában is hatásos eljárás finom bőrmegújításra, de elsősorban kezeléseink előkészítésére használjuk, mert az eljárást követően javul a bőr tápanyagfelvevő képessége, és az elhalt rétegek eltávolítása miatt a fájdalomcsillapítást is hatékonyabban végezhetjük a választott kezeléseknél ( Drakula, mezoterápia stb.)

 

Az eljárás fájdalmatlan . A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezik, ami rövid időn belül megszűnik.

 

A kezelést önmagában végezve bársonyos tapintatú, friss bőrréteget tapinthatunk. A mikrodermabráziót követően elengedhetetlenül szükséges fényvédő krém használata.

 

Mikrodermabrázió hatóanyagos, exkluzív SPA masszázssal

 

Mivel a mikrodermabráziót követően javul a bőr tápanyagfelvevő képessége, a hatóanyagok bejutattása az elhalt rétegek eltávolításával mélyebb rétegekbe lehetséges, így javasolt a kezelést követően az Ön bőrének leginkább megfelelő kiváló minőségű és garantált eredményt hozó IMAGE termékek használata. A masszázzsal kiegészített mikrodermabráziós kezelés során, a szükséges hatóanyagot egy kényeztető, exkluzív arcmasszázzsal jutattjuk a bőrbe, az igazán látványos, és tapintható végeredmény érdekében.

 

Mint minden esetben, itt is a tartós eredmény érdekében kiemelkedő jelentőséggel bír a helyes otthoni arcápolás. A bőrtipusnak megfelelő otthoni termék kiválasztásához segítséget nyújtunk.

Mentés

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek