Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

SHR szőrtelenítés

SHR szőrtelenítés

 

 

SHR szőrtelenítés

 

 

A Super Hair Removal szőrtelenítési módszer a villanófényes ( IPL) és a lézeres szőrtelenítés előnyeit egyesítve célzottan, szinte fájdalommetesen pusztítja el a szőrszálak növekedéséért felelős sejteket, így biztosítva a kezelt terület szőrtelenségét.

Mivel csak az aktív növekedési szakaszban lévő szőrszálak eltávolítása lehetséges (hasonlóképpen az IPL és lézeres szőrtelenítésekhez), ezért a kezelést 6-8 alkalommal kell elvégezni, hogy a teljes szőrtelenség elérhető legyen.

 

 

 

Az SHR szőrtelenítés előnyei 

 

A tartós/ végleges szőrtelenítések hatása azon alapszik, hogy a szőrszálak pigmentartalmuk segítségével a bennük elnyelődő energiát a szörtüszőbe vezetik, és ezáltal a növekedési zóna elpusztul, a szörtüszőben megszűnik a szőrszálak kialakulása.

 

A szőrszálnak az energia elvezető képessége nagymértékben függ a vastagságától és melanin-tartalmától. Épp ezért a hagyományos IPL technológia egy célzott nagy energiát alkalmaz – olyan nagyságút, amit a bőr még el tud viselni. Ezután az adott szőrszál keresztmetszete és melanin-tartalmától függően ebből az energiamennyiségből változó arányban jut el az energia szőrtüszőig. (Például, vékony és melanin-hiányos szőrszálak  csak mérsékelten tudják felvenni és továbbítani ezt az energiát.) Ugyanakkor ez az eljárás a bőrfelszín sérülésével járhat, ami egy kellemetlen és felesleges mellékhatás.

 

 

Az SHR technológia  több, kisebb energialeadási sorozattal  juttatja a szőrszálba azt a megfelelő összmennyiségű energiát, aminek következtében a szőrtüszőben a mátrixtestek kiégnek. Ez az eljárás tehát nem kockáztatja a bőr a megégését, viszont a mátrixtestek pusztulását eredményezi.

Ez a lassú, azonban hosszantartó melegítési folyamat jelentősen hatásosabb a tartós szőrtelenítésben, mint a magas és rövid energia-bevitellel járó folyamatok. Emellett az SHR technológia a fokozatosság elvét a hűtő mechanizmussal kombinálja így érhető el a maximális hatékonyság a bőrfelszín sérülése és mellékhatások nélkül.

 

 

Mindezekből következnek az SHR szőrtelenítés előnyei 

 

  • minimális kellemetlenséggel jár
  • gyorsabb kezelés
  • kevesebb kezelésszámmal elért eremény
  • világos (nem ősz) szőrszálakon is alkalmazható
  • nyáron és banult bőrön is alkalmazható

 

 

 

Kinek ajánljuk az SHR szőrtelenítést?

 

 

Aki bármely testtáj szőrtelenségét szeretné elérni néhány kezeléssel

Akinek rendszeres szőrtüszőgyulladások keserítik meg az életét

Aki hatékony eljárásra vágyik jelentős fájdalom és bőrsérülés nélkül

Akinek világos szőrszálai, vagy sötétebb bőrszíne miatt egyéb eljárás nem hatékony

Aki nyáron , vagy napbanított bőrön szeretne szőrtelenítést 

 

 

 

Az SHR szőrtelenítés menete

 

Fontos, hogy a szőrtelenítendő területet  a kezelést megelőzően 2-3 nappal kell leborotválni. 

Gyantázni, epiláló készüléket használni ezt követően a kezelések időtartama alatt nem szabad, ez a kezelés hatásfokát lényegesen rontja.

 

 

 

 

 

 

Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek