Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Menü

SSR fotorejuvenácio

 

 

A bőr textúrájának változását, rugalmasságának, egészséges fényének csökkenését, pigmentfoltok-értágulatok kialakulását nem csupán a 25 éves kortól csökkenő kollagéntermelés okozza. Felelőssé tehető a napsugárzás okozta fénykárosodás, az egészségtelen életmód és a genetikai adottságok is. 

 

A fotorejuvenáció  lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti vagy visszafordítja a kialakult elváltozásokat. Az IPL bőrfiatalító kezelések mind megelőzésre, mind pedig már kialakult tünetek kezelésére alkalmasak, és klinikailag bizonyított, hogy akár egy évig ismét felgyorsulhat hatására a szervezet kollagéntermelése.

Akár a már kialakult problémák megoldására, akár helyreállításra, megelőzésre is használhatjuk a fotorejuvenációs kezelést.

 

SSR bőrmegújító kezelés

 

A Super Skin Rejuvenációs kezelés során kíméletes módon, nagy energiájú széles spektrumú fényvillanásokkal  kezeljük és stimuláljuk  a kötőszövetet anélkül, hogy a bőrfelszínt károsítanánk.

 

  • hatására a kollagén és elasztintermelés fokozódik
  • a bőr feszesebbé válik, textúrája javul
  • a felszínes ráncok simulnak,
  • a pigment- és öregségi foltok halványulnak
  • csökken a látható értágulatok esztétikailag zavaró hatása.

  

 

A kezelés hatása fokozatosan válik láthatóvá, hiszen  a kötőszövetek hat hónapon át folyamatos megújuláson mennek keresztül.

Klinikailag igazoltan a kezelést követően 1 évig tart a kollagénrostok képződésének fokozódása.

 

 

Kinek ajánljuk az SSR kezelést?

 

A fájdalommentes  kezelés kortól, nemtől függetlenül elvégezhető. Problémamegoldásra, helyreállításra és megelőzésre is kiválóan használható.

Hatása hosszútávú.

Arc, dekoltázs és kézfejek kezelésére.


Day Spa

SPA élmények és kezelések a hétköznapokban részletek

Fizetési lehetőségek

részletek