Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Missziónk


 

 

Bea profil

Dr Fercsik-Tóth Beatrix

(A Porta Bella Vita orvosa, szakmai vezetője)

 

A Porta Bella Vita szakmai vezetőjeként, és saját munkám során is  fontosnak tartom, hogy sok éves orvosesztétikai kezelésekben szerzett gyakorlatom kamatoztatása mellett „nagykövetévé” váljak annak a meggyőződésemnek, hogy felgyorsult világunkban, ahol életünk minden területén kitolódik aktivitásunk korhatára, természetes igény, hogy fiatalos életvitelünkkel, gondolkozásunkkal ellentmondásos „öregedő” külsőnk fiatalosságát is szeretnénk megőrizni.

 

Hiszem, hogy mindannyiunknak joga van megteremteni külső vonásaink és belső, magunkkal szemben támasztott elvárásaink közötti harmóniát.

  

Ugyanakkor pontosan ezért, ma, amikor már számtalan eljárás szolgálja a növekvő igényt hogy fiatalos külsőnket megőrizzük, nagy jelentősége van, hogy ne csupán a trendeket kövessük, ne sablonokban gondolkozzunk, hanem egészében szemléljük a hozzánk fordulókat.

Így lehetséges, hogy mindenkor az egyéniséghez igazodó, ízléses, összképében harmonikus változást érjünk el.

 

Megtisztelő a bizalom, hogy a hozzánk fordulók külső megjelenésük változását ránk bízzák, ezért kellő időt szánva az adottságokhoz, egyéniséghez igazodó tervezésre, munkánkat csak kellő alázattal, folyamatos fejlődéssel és rendkívüli gondossággal, odafigyeléssel végezhetjük.

 

 


 

Bea profil

Fercsik László

(A Porta Bella Vita ügyvezetője)

 

Orvosesztétikával, életmóddal foglalkozó vállalkozásunk névválasztásával is kifejezi azt a szándékát , hogy vendégeinek kaput nyisson egy szép , csodálatos élet eléréséhez szükséges útra, annak egy elengedhetetlen szakaszának végigjárását segítve.

 

A szép és szépség az esztétika és általában a filozófia egyik leginkább sokértelmű , rendkívül összetett fogalma . Mi azt valljuk, hogy mindenkinek joga van az önmagában rejlő objektív külső szépség megmutatására, hangsúlyozására és tökéletesítésére . Ehhez nyújtunk kedves vendégeinknek komplex lehetőséget , segítséget kezeléseinkkel, eljárásainkkal , legyen motivációjuk bármi , akár esztétikai változás , alakformálás , életmód változtatás igénye, egészség és sportproblémák , vagy csak egyszerűen a változás iránti vágy.

 

Magas szinten felszerelt ,modern központunkban várjuk - kortól, nemtől függetlenül - azokat, akiknek fontos a színvonalas és biztonságos eljárások igényessége és képzett orvos, és munkatársak kiváló szakmai teljesítménye.
Porta Bella Vita1 Porta Bella Vita2 Porta Bella Vita3 Porta Bella Vita4 Porta Bella Vita5 Porta Bella Vita6

Kezeléseinket minden esetben orvosi konzultáció , állapotfelmérés előzi meg , képzett orvos , személyzet végzi és kontrollálja.

 

Professzionális módszereink , kezeléseink berendezéseink az elérhető legszínvonalasabbak és legkorszerűbbek.

 

Válasszon szolgáltatásaink, módszereink, kezeléseink közül igényeinek megfelelőt és kedvére valót. Ígérjük ha ezt nálunk nem találja meg , igyekszünk a megfelelő helyre irányítani.

 

 

Engedje meg hogy kinyissuk Önnek a „Csodálatos élet kapuját”, ahol a test és lélek harmóniában él egymással !

 

 

Szeretettel várja Önt

a Porta Bella Vita csapata