Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Arcfeltöltés, ráncfeltöltés saját zsírral

Goisis microfat arcfeltöltés saját zsírral

 

Az arcfiatalítás egyik módszere, amikor "idegen" anyag bejuttatása nélkül saját zsírszövettel pótoljuk a hiányzó volument, megszüntetve az arc beesettségét, a ráncok mélységét, javítva kontúrját, szükség szerint növelve az ajak volumenét. 

A saját zsírfeltöltés során érett, fiatal zsírsejtek mellett zsír-őssejtek is átültetésre kerülnek, így a volumenpótlás mellett  regenerációs és biostimulálós folyamatok indulnak be, mivel ezek az őssejtek olyan különleges mezenchimális sejtek, melyek képesek sejtosztódással önmagukat korlátlanul fenntartani, megújítani, illetve képesek differenciálódás révén más sejtek és szövetek létrehozására. Tehát a fibroblasztokat aktiválva képesek új kollagén, elasztin rostokat, hyaluronsavat képezni, amely hatására a kezelt területet teljes mértékben rejuvenálja, megfeszíti és megfiatalítja.

 

A zsírfeltöltés egyik, műtét nélküli lehetséges módja a Goisis rendszer használatával végzett feltöltés, amely helyi érzéstelenítés használatával egyszerhasználatos steril, zárt rendszerben teszi lehetővé a saját zsír kinyerését és feltöltésre alkalmassá tételét.

 

 

 

A saját zsírral végzett arcfeltöltés, ráncfeltöltés menete 

 

A kiválasztott területről (csípő vagy has) őssejtekben gazdag zsírsejteket nyerünk helyi érzéstelenítésben kíméletes módon. Giosis microfat egyszerhasználatos rendszer segítségével steril, zárt körülmények között történik a zsírsejtek feltöltésre való előkészítése ( tisztítás, szűrés stb.).

 

A zsírsejtek a technológiának köszönhetően kevésbé sérülnek, így ( mivel csak az ép zsírsejtek tapadnak meg a szövetekben) a kinyert zsírsejtek jelentős százaléka alkalmas a megtapadásra. 

 

A saját sejtekből álló "töltőanyag"-ot előállítását követően a volumenpótló feltöltéseknél alkalmazott technika szerint kanüllel juttatjuk a kezelt területbe.

 

  

A saját zsírral végzett arcfiatalítás előnyei

 

  • Természetes megjelenést, látványos eredményt biztosít
  • Természetes, saját sejtekből álló "töltőanyaggal" történő volumenpótlás, amely tartósabb, mint például a hyaluronsavas feltöltés
  • Biztonságos, külső kémiai anyagbeviteltől mentes eljárás
  • Gyors, 45-60 perces beavatkozás helyi érzéstelenítésben
  • Kis vákuum alkalmazása a zsírleszíváshoz és kis mennyiségű zsír (10-50 ml) leszívása – zsírembólia, tüdőembólia veszélye szinte teljesen kizárható
  • Az eljárás során Vékony kanül vagy tű alkalmazása – minimalizálható a véraláfutás, ödéma előfordulása a beinjektálási terülenKinek ajánljuk a saját zsír feltöltést?

 

Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlható, ha műtét nélkül szeretnék arcuk teltségét, beesettségét, kontúrját javítani idegen anyag bejuttatása nélkül.

 

 

 

 

goisis-eredmenykep

(Goisis microfat)