Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Cool Peel lézer

A CoolPeel a DEKA CO2 lézer  bőrfelszín kezelése.

Ez a frakcionált ablatív kezelés javíthatja a finom ráncok, aknes hegek,  tág pórusok, az egyenetlen bőrszín, a durva bőr textúra, az öregedési foltok és a napkárosodás egyéb jeleit anélkül, hogy a környező szöveteket hőkárosodást okozná, így jelentősen gyorsabb a  gyógyulás, mint a legtöbb ablatív kezelés esetén. A CoolPeel biztosítja a hagyományos CO2 lézeres kezelés előnyeit, minimális gyógyulási idővel.

 

 

A CoolPeel bőrfiatalító kezelés legfeljebb 15 percig tart.
A CoolPeel lézeres kezelés érzéstelenítést sem igényel, speciális hűtés mellett fájdalmatlan. Felépülési idő nincs, vagy minimális. ( 1-2 napig tapasztalhat bőrpírt, 1 hétig a bőr érdesebb tapintatú)


Az ablatív lézerek a legerősebbek az öregedés jeleinek kezelésében, és drámai javulást eredményezhetnek a bőrön, ezért 7-10 napon belül jelentős különbséget kell látnia. Ráadásul a lézeres bőrmegújítási eredmények az idő előrehaladtával javulnak, mivel a bőrben lévő kollagén képződése fokozódik.


Hogyan  működik a CoolPeel lézer

A többi ablatív lézerhez hasonlóan a CoolPeel is megújítja a bőrt azáltal, hogy gyorsan felmelegíti a vízmolekulákat a bőr mélyebb rétegeiben, ami beindítja a test természetes gyógyító reakcióját és serkenti a kollagéntermelést.

A legtöbb ablatív lézerrel ellentétben, amelyek eltávolítják a bőr szövetének felszínes rétegét, és általában egy hét felépülést vonnak maguk után, a CoolPeel lézer szuper-rövid pulzus alatt nagy energiát szolgáltat,.Ez azt jelenti, hogy kevesebb hámlás és hámlás van utána.

 

Milyen elváltozásokat kezelhetünk CoolPeel lézerrel

 

  • Javítja az enyhe napfénykárosodás okozta tüneteket
  • javítja a bőr minőségét, állagát, textúráját
  • Csökken a finom ráncok mélysége
  • csökken a kitágult bőrpórusok mérete, a bőr zsírosodása. 
  • Tradicionális frakcionált lézerkezelés (DEKA DOT) eredményének fenntartására, megújítására is használható.

 

A végleges eredmény nem azonnali, néhány héttel a kezelés után látható.

A kezelést megelőzően és azt követően fontos a fényvédelem, fényvédőkrém használata, a bőr tisztántartása, hidratálása, hámosítása. 

 

Elérni kívánt eredménytől függően több kezelés is szükséges lehet, általában 4 hetes időközökkel.