Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Toka kezelés, bőrfeszesítés Deka Coolwaves

 

A submentalis (áll alatti)  terület a fej és a nyak egyik legnagyobb kihívást jelentő kezelhető területe lehet, mivel a páciens problémája vagy a zsírfelesleggel vagy a bőr lazaságával függ össze. Bizonyos esetekben ez a kettő kombinációja lehet.

 

A DEKA lézergyártó cég az Onda Coolwaves továbbfejlesztésével lehetővé tette, hogy a világelső és egyedülálló mikrohullám technológiával hatékonyan, fájdalommentesen kezelhető legyen az áll alatti terület kezelése. 

Az ONDA új kezelőfejét  kifejezetten a szubmentális terület kezelésének  optimalizálására tervezték. Ezzel az innovatív eszközzel  hatékonyan lehet zsírbontást végezni, megfeszíteni és újradefiniálni az arc és a test kontúrját.

 

Deka Onda Coolwaves ™ submentalis kezelés


Az alternatív technológiákhoz kapcsolódó mellékhatások nélkül, fájdalommentesen, biztonságosan és hatékonyan éri el  kívánt eredményt kevés számú kezeléssel.


A Coolwaves ™ technológia a mikrohullámú spektrum  ellenőrzött hullámhosszát használja fel a bőr alatti zsír lerakódását megcélozva és a bőr lazaságát kezelve.

Az elektromágneses teret a zsírsejtekhez  vezetjük, hogy elpusztítsák a zsírsejteket a szubmentális régióban. Eközben a mikrohullámok serkentik a sejtek anyagcsere folyamatait és a kollagéntermelést a bőr feszesebbé tétele érdekében. Ezért a zsírbontás mellett kisimítja, tömöríti és összehúzza az arc és a nyak szövetét.

A Coolwaves ™ az ismert egyéb eljárásokhoz képest  több energiát juttat el közvetlenül a megcélzott zsírsejtekbe, azok halálát okozva a a bőr felhevítése nélkül biztonságosan és hatékonyan.

A beépített, csúcstechnológiás kontakt hűtőrendszerrel  drámai módon csökkenthető a felszíni szövetek felmelegedése.