Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

DEKA DOT széndioxid lézeres bőrmegújítás

DEKA DOT széndioxid lézer

A frakcionált széndioxid lézerkezelések problémamegoldó lehetőségei miatt nagyon népszerű orvosi beavatkozások az esztétikai orvoslás területén.

 

A DEKA által kifejelesztett DOT kezelés egyedülálló hatékonyságot, magas szintű kezelésbiztonságot, megbízhatóságot nyújt. 

 

A legmodernebb, rádiófrekvenciával gerjesztett DEKA széndioxid lézer Pulse Shape Design technológiával dolgozik, ami lehetővé teszi a széles beállítási lehetőségnek köszönhetően a hatékonyság és gyógyulási idő ideális arányának megteremtését.

 

  

Kinek, milyen problémára ajánlott a DEKA DOT lézer

 

Bőrminőség javítása

 

  • napfénykárosodott bőr kezelése
  • szolárium miatt igénybe vett bőr
  • gyengülő bőrszerkezet, öregedő bőr
  • finom, felületes ráncok kezelése
  • mélyebb ráncok és redők finomítása
  • aknés hegmaradványok kezelése
  • balesetből, műtétből visszamaradt hegek kezelése
  • terheséégi csíkok, striák kezelése

 

Szemhéj műtét nélküli feszesítése

Szemkörnyék bőrminőség javító széndioxid lézer kezelése jelentősen javíthatja a fáradt, elvékonyodott szemkörnyék megjelenését. Javul a bőr turgora, a kollagénes átépülés következtében a szemhéj bőrének tartása javul, feszesedik, az áttűnő erek miatti kékes szín csökken, illetve a szemkörnyéki pigmentáció is javulhat, csökkennek a finom ráncok is.

Az egyedülálló DOT kezelés során a szemhéj bőrén a lézerszkenner finom sérüléseket ejt, melyek mindig szabályosak és teljesen azonos megjelenésűek, ebből adódóan biztonságosak is. Nincs hegképződés, maradandó nyom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DEKA DOT széndioxid lézer működése

 

A lézer párhuzamos, keskeny fénynyalábja a bőr felszínén kis sérüléseket okozva a bőr mélyebb rétegébe kis csatornák kialakításával jut el, ezzel a szervezetben beiindítva a gyógyulási mechanizmusokat. 

 

Az apró csatornákat új sejtekből álló oszlopok töltik ki, ami a bőr valódi megújulását okozza. 

 

A lézeres kezelés okozta hőhatás azonnali bőrfeszesítő hatást vált ki, de az új kollagénrostok képződésének beindítása is megtörténik. Ezért nem csak látványos, de tartós eredményre számíthatunk.

 

A lézer behatolásának mélységét a kezelendő probléma, és annak súlyossága határozza meg. 

 

 

DEKA kezelést követően

 

A kezelést követő felépülési idő a behatolási mélységtől függ, amit a kezelendő probléma és annak súlyossága alapján határozunk meg.

A felületes kezelések után másnap csak napégéshez hasonló vörösség tapasztalható, ami alapozóval lefedhető. Mélyebb beavatkozások esetében 3-5-7 nap gyógyulási idővel kell számolni.

 

Mivel a lézer szerkezeti változásokat hoz létre a bőrben, bizonyos elváltozások véglegesen eltűnnek, az anti-aging hatás is akár évekig tarthat.

A kezelések eredménye ismételt kezeléssel fokozhatóak, az eredmény tartósságát a bőr megfelelő védelmével és kezelésével meghosszabbíthatjuk.