Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

DEKA MOTUS AY nonablatív lézeres rejuvenáció

 

 

 

Lézeres rejuvenáció

 

A bőr megújítását célzó lézeres kezelések a bőr regenerációs képessége által a kollagén és elasztin termelésének fokozódását  okozzák. Ennek következtében a bőr feszessége és rugalmassága fokozódik, csökken a felszínes ráncok mélysége, mennyisége.

 

A bőr sérülésével járó ablatív lézeres rejuvenáció (pl. széndioxid lézer) 1-2 hét felépülési idővel járó kezelés. A bőr sérülése nélküli non ablatív eljárások ( pl. Nd:YAG) felépülési idővel nem járnak, ezért a rejuvenációs eljárások között egyre kedveltebb és keresettebb eljárás.

 

 

DEKA Motus AY non ablatív lézeres rejuvenáció

 

A Deka Motus Nd: YAG lézer hatékony kezelés a bőrfiatalításra, a bőr öregedésének klinikai és szövettani jeleit javítja. Klinikai tanulmányok igazolják a bőrsérülés nélküli lézerkezelés között kiemelkedő hatékonyságát.

A lézerfény a bőr sérülése nélkül nyelődik  el a célzott szövetekben, azok  felmelegedését okozva, miközben a bőr megfelelő hűtéséről, Cynosure léghűtéssel gondoskodunk.

A kezelés után közvetlenül tapasztalható a kezelt bőr feszesedése az azonnali hatás következtében, a szervezet regenerációs folyamatainak eredménye ( kollagén és elasztinképződés hatása) hónapok alatt fokozatosan alakul ki, a végleges eredmény 6 hónappal a kezelés után látható.

 

 

Kiváló választás:

 

 

  • a napkárosodott bőr kezelésére,
  • a felszínes ráncok simítására ,
  • a bőr feszességének, rugalmasságának helyreállítására.
  • Javítja a bőr minőségét , textúráját, fiatalos megjelenését az egyenletesebb, friss, kiegyensúlyozott bőrfelszín kialakulásával.

 

A kezelés az arc, nyak, dekoltázs, kéz kezelésére is alkalmazható.

 

 

 

 

Az optimális eredmény eléréséhez több kezelés is szükséges lehet, a tartós hatás megtartása érdekében fenntartó kezeléseket javasolunk.

 A kezelés miden bőrtípusra alkalmazható, de a kezelést követően fényvédelemről gondoskodni kell!