Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Az ENDOLIFT® egy minimál invazív lézeres eljárás az esztétikai medicinában. Az Endolift egy kombinált lézeres alkalmazás, amely egyszerre kínálja a bőrfiatalítást és az arcformálást , de az áll alatti terület , nyak kezelésére is alkalmas, éppúgy, mint a testen lévő bőrlazaság, esztétikai hibák javítására.

 

A lézeres kezelést a legújabb Eufoton® LASEmaR® 1500 készülékkel végezzük (amelyet az amerikai FDA tanúsított és jóváhagyott .

Az ENDOLIFT®-nek többféle célja van: a bőr mély és felületes rétegeinek átalakítása, tonizálása, a kollagéntermelés serkentése és szükség esetén a túlzott zsírmennyiség csökkentése.

Az ENDOLIFT® fő tevékenysége a bőr feszesítésének elősegítése, vagyis a bőr tömörítése,lazaságának csökkentése a neokollagenezis és az extracelluláris mátrix anyagcsere-funkcióinak aktiválásának köszönhetően.

Az ENDOLIFT® által létrehozott bőrfeszesítés szorosan összefügg az alkalmazott lézersugár szelektivitásával, vagyis a lézerfény specifikus kölcsönhatásával, amely szelektíven érinti az emberi test két fő célpontját: a vizet és a zsírt.

 

Endolift® lézeres eljárás használata

Középarc emelés

Az állkapocs feletti terület megfeszítése

Az állkapocs vonalának definiálása

Nyak bőrének feszesítése

A bőr feszesítése, olyan ráncok kezelése, mint a mély nasolabialis ráncok (az orr szélétől az ajkak sarkáig terjedő vonalak) és a marionet (a szájzugtól az állig terjedő vonalak),

A túlzott töltőanyagok és a töltőanyagok által okozott aszimmetriák kijavítása

A térdben felhalmozódott zsír kezelése

A felesleges bőr feszesítése a térdkalácsokon

Cellulit kezelés

 

Az Endolift® alkalmazás előnyei

 

Érzéstelenítést nem igényel, csak a léghűtés elegendő

Hosszan tartó hatása van

Egy kezelés elegendő

Nem igényel bemetszést és nem hagy nyomot

Nem okoz vérzést vagy bevérzést

Nincs felépülési időszak a kezelés után

 

  

Az Endolift ® kezelés

 

Ennél a nem műtéti módszernél egy hajszál méretű (200 vagy 300 mikronos) mikroszálas hegyet használunk a bőr alatti megereszkedett terület közvetlen kezelésére. Ez egy lézeres emelési módszer, amely 1470 nm hullámhosszon továbbítja az energiát. Az Endolift egy kombinált lézeres alkalmazás, amely egyszerre kínálja a bőrfiatalítást és az arcformálást, vektoros mikroalagutak által irányított rostokat használ fel a gravitáció ellen, így az eljárás után nem hagy nyomot sérülésnek.

Ezzel az alkalmazással az eredmények perceken belül láthatóvá válnak. Ez a metszést és érzéstelenítést nem igénylő, csak léghűtéssel végrehajtott módszer sokkal könnyebb és fájdalommentes, mint a hagyományos sebészeti alkalmazások.

 

Az alkalmazás után lipolízis következik be, és a megereszkedett zsírszövet eltűnik. A felépülés a zsírszövet okozta megereszkedésben figyelhető meg. Az alkalmazás helyén megindul a kollagénképződés, vagyis a bőr önmegújulási folyamata. Az extracelluláris mátrix metabolikus funkciói aktiválódnak. A lokalizált felesleges zsírszövet csökken. A bőr megfeszül. Az állkapocs vonala és az arc kontúrja határozottá válik.