Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas ajakfeltöltés-ajakdúsítás, ajakfiatalítás

 

Bár az emberiség története során a szépségideálok folyamatosan változtak, minden kultúrában  megfigyelhető, hogy a telt ajkak a fiatalság, szépség, érzékiség fogalmaival szorosan összekapcsolódnak.

Igaz, hogy a kultúrák különbözősége miatt ennek mértéke eltérő, és változik az ajakfeltöltések trendje is. Szerencsére az utóbbi évek irányzatai a természetes hatású, archoz illeszkedő arányos ajkak felé haladnak, és ehhez kiváló anyagok, technikák állnak már rendelkezésre.

 

Több kutatás és felmérés foglalkozott azzal a kérdéssel, hogy mikor látunk szépnek egy arcot, ugyanígy mikor szép egy száj.

Alapvetően az a megállapítás született, hogy azt ítéljük szépnek, ahol érvényesül az Aranymetszés szabálya, amit Leonardo DaVinci írt le, és egy résznek az egészhez való arányát adja meg.

 

Ennek  a szabálynak az ismerete és alkalmazása kiváló segítség lehet egy professzionális orvosesztétikai kezelés során.

  

Ha a DaVinci szabályt alkalmazzuk a hyaluronsavas ajakfeltöltés esetén,  akkor legyen szó egyszerűen a fiatal ajkak volumenének növeléséről, asszimetriájának korrekciójáról, vagy az ajkak fiatalosságának helyreállításáról, természetes hatású, szép lesz a száj, és nem csupán az ajak arányos, de illeszkedik az arc szerkezetéhez, arányaihoz.

Pontosan ebből következik, hogy a hyaluronsavas  ajakfeltöltés nem végezhető  sablon szerint, hiszen nem koncentrálhatunk kizárólag a szájra, mert az az arcunk része, és mivel minden arc különbözik, két egyforma ajak sem létezhet, mert az egyensúly megtartása rendkívül fontos az arc harmóniájának megteremtésében.

 

Julie Horne Lips inspirácó

 

Nem csupán hyaluronsavas ajaktöltés, hanem hyaluronsavas ajaformázás egy egyedi, speciális technika segítségével, ami az ajak esztétikus arányainak arányainak kialakításával, különleges kontúros hatás elérésére is alkalmas. 

A technikát Julie Horne mastertréningjén sajátítottuk el, és ennek alapján végezzük a "Julie Horne Lips inspration" ajakfeltöltéseket.

 

 

 

 

 

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltés

 

Ajakdúsítás

 

Mivel az ajak a szemmel egyenértékűen hangsúlyos része arcunknak, már fiatalon is zavaró lehet vékonysága, esetleges asszimetriája, ami akár születésünktől fogva látható, de akár a fogsor szabálytalansága is okozhatja.

Ebben az esetben az ajakfeltöltés során a volument növeljük úgy, hogy a megfelelő technika megválasztásával az arányosság szabályait megtartva alakítjuk ki a dúsabb ajkat, miközben az assszimetria korrigálására törekszünk. Emelett a hyaluronsavas töltőanyag megválasztásával lehetőségünk van a lágy, és "kicsattanó" hatás kivitelezésére is.

 

Az alábbi képek  egy , az arc karakteréhez és a szeméyiséghez igazodóan lágy, természetes hatású hyaluronsavas ajakfeltöltés, és asszimetria korrekció eredményeit mutatják.

ajakfeltöltés hyaluronsavval előtte utána első

ajakfeltöltés hyaluronsavval előtte utána második

 

 Ajakfiatalítás

Ajkainkon, mint arcunk egyéb területein is nyomot hagy az idő múlása, az ajak a volumenvesztéstől elkeskenyedik, rövidül, sok esetben a kontúrja elmosódottnak tűnik, megjelennek a szájzúgban és a száj feletti barázdák, az ajak felszíne ráncolódik.

Az idő múlásával szomorú, szigorú kifejezést kölcsönöz az arcnak, és mivel elveszíti hangsúlyos jellegét, optikailag ront az arc fiatalosságán.

Az alábbi képen látható hyaluronsavas ajakfiatalítás során az ajkak kontúrozása, az elvékonyodott ajkak "helyreállítása",a kialakult asszimetria korrekciója,  a szájzúgban megjelenő redő korrigálása történt.

ajakfeltöltés hyaluronsavval előtte utána harmadik

 

 

A hyaluronsavas ajakfeltöltés menete

 

A tervezést követően érzéstelenítő krémet használunk, majd a problémától és a választott technikától függően mikrotűvel, vagy az innovatív TeosyalPen befecskendezővel juttatjuk a hyaluronsavat az ajkakba. 

A kezelés érzéstelenítéssel együtt általában 30-45 percet vesz igénybe.

A hyaluronsavas ajakfeltöltést követő esetleges duzzanat hűtéssel csökkenthető, és 1-2 nap alatt megszűnik.

 

 

Az orvosi hyaluronsvas kezelések leírásól részleteket itt talál: Hyaluronsavas feltöltés 

 

 

 

Mentés

Mentés

Beauty Club

összes bejegyzés