Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Archarmonizáció, profilharmonizáció

“ A valódi elegancia mindenben ott van, főleg azokban a dolgokban, amik nem kérkednek vele. “
(Christian Dior)

 

Ez minden archarmonizációs kezelés eredményére is igaz. Túlzások nélkül, de kellő mennyiségben, optimális tervezést követően, a szükséges helyre , szükséges mennyiségű, optimális hyaluronsav kombináció bejuttatása a harmónikus, elegáns eredmény titka.

 

Az archarmonizáció

A hyaluronsavas archarmonizáció műtét nélküli eljárással képes az arc alakítására, speciális koncepció alapján alkalmas a nőies és férfias vonások hangsúlyozására és a kor jeleinek (aging folyamatok)  kezelésére is.

Egyedülálló technikai megoldásokat alkalmaz  mélyreható anatómiai és elméleteti ismeretekre, szemléletmódra  építve. Az optimális eredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű hyaluronsav felhasználása, ami teljes kezelés esetén akár 6-10 ml hyaluronsavat is igényelhet.

 

Az archarmonizációs kezelések eltérnek az 1-2 ml hyaluronsav felhasználást igénylő kezelésektől, a kezelés költségének meghatározása NEM a felhasznált hyaluronsav menniységétől függ.

A kezelések általában egy ülésben elvégezhetőek, de tervezés alapján több szakaszban is eljuthatunk a célig.

 

Az archarmonizációs kezelések fajtái

 

Az archarmonizációs kezeléseket dr Zac Ally " Artistic Facial Transformation" útmutatásai alapján osztályozzuk és végezzük.

 

Nőies vonások hangsúlyozása, női arc harmoniája ( Feminizáció, Beautyfication)

A nőies vonások hangsúlyozásánal a kulcsfontosságú területek kezelését végezzük, mint például a nőis arckontúr, teltebb ajkak, keskenyebb áll és finomabb állkapocs.

 

Masculin/ férfias  vonások hangsúlyozása

Az olyan jellemzők, mint a szélesebb állkapocs és a négyzetesebb áll jellemzik a vonzóbb vonzóbb férfiideálokat. Hyaluronsavval fokozhatjuk a férfiarc karakterességét, általánosságban négyzetesebb arcformát hoznak létre.

 

Profilharmonizáció

Az arc oldalról nézve harmonikusabbnak tűnik  a jól kiegyensúlyozott profil arányokkal. A hyaluronsavval az orr, az áll és az ajkak kezelése történik ebben az esetben hogy fokozza és kiegyensúlyozza e 3 arcvonás kapcsolatát, harmonikus arányt hozva létre közöttük.

 

 

Strukturális fiatalítás

Az idő múlásával az arc volumene csökken a szerkezeti átalakulás miatt,  a bőr megereszkedhet , az arc elveszíti fiatalos kontúrját, fáradt megjelenése lesz.

Az egyik leggyakoribb hyaluronsvas archarmonizációs kezelés, komplex megoldást nyújt az arc fiatalosságának helyreállítására. Gyakran kombináljuk botulinum toxin kezeléssel, és a bőrminőség javítását célzó eljárásokkal. Szükség esetén felszívódó szálas kezeléssel is kiegészítjük.