Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Az injekciós technikával végzett felszívódó hyaluronsavas feltöltés az orvosi esztétika egyik leggyakoribb beavatkozásainak egyike.

 

A rendelőnkben használt  hyaluronsavak biztonságos, rendkívüli tisztaságú töltőanyagok (Restylane, Juvederm, Teosyal®, Belotero, Yvoire ).

A töltőanyagok széles palettája lehetőséget biztosít, hogy a lehető legoptimálisabb hyaluronsavas kezelést végezzük el minden esztétikai probléma esetében.

 

A hyaluronsavas feltöltés hatalmas lehetőséget kínál, akár a volumenhiányok megszüntetése, akár formálás a cél.

 

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

 

Az idő múlásával kialakuló, egyre mélyülő ráncok, amelyeket a szövetek lazulása, a volumen elvesztése okoz, gyakran zavaró problémák.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés során ezekbe a statikus ráncokba, mint a nasolabiális ránc (nevetőránc), marionett ránc (szomorú ránc ), száj felletti dohányzóráncok, mikrotűvel juttajuk be a hyaluronsavat, ezáltal a ráncok elsimulnak.

A kezelés szinte fájdalmatlan, néhány percet vesz csupán igénybe, biztonságos. A  ráncfeltöltést követően az eredmény azonnal látható, végleges hatása két héten belül beáll. Hatására a ráncok kisimulnak, fiatalossabbá válnak az arcvonások.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés minimális kellemetlenséggel járó orvosi kezelés, amely után  azonnal folytathatja mindennapi tevékenységét.

 

 

Hyaluronsavas arcfeltöltés, arcszobrászat

 

A hyaluronsavas feltöltés nem csupán egy-egy ránc elsimítására nyújt lehetőséget, hanem a megfelelő hyaluronsavak kiválasztásával és kombinációjával lehetséges újramodellálni az arcot, visszaállítva természetes fiatalosságát.

Ezt a módszert választjuk, amikor a bőr alatti szövetek idővel a természetes folyamatok során veszítenek volumenükből, és az arc elveszíti lágy vonalait, kontúrja elmosódott, a volumenhiány következtében az arc megereszkedik ( az állív elmosódottá válik, az orr-ajak ráncra ráborul a bőr). Ugyanez a folyamat viszonylag fiatalon is bekövetkezhet nagyobb súlyvesztést követően.

A hyaluronsavas arcfeltöltés során arcdiagnosztikát követően juttatjuk a hyaluronsavat a volumenhiányos területekbe, ezáltal a következményesen kilakuló megereszkedés és ráncosodás is megszűnik.

Így a volumenpótló arcszobrászat segítségével arcemelést végzünk, visszaadjuk az arc régi, természetes  kontúrvonalát, elveszett teltségét, beesettségét megszüntetjük, elsimítjuk a ráncokat.

 

Mindemellett a hyaluronsavas arcszobrászat módszerei lehetőséget adnak arra is, hogy esztétikai korrekciókat végezzünk akár sérülés, betegség  következtében kialakuló volumenhiány megszűntetésére, de akár az arc asszimetriáit is korrigálhatjuk, de lehetőség van az orr formájának korrekciójára is.

 

Összességében a hyaluronsavas arcfeltöltés nem csupán arcfiatalításra, de formálásra is alkalmas.

 

arcszobrászat hyaluronsavval porta bella vita

 

Ajakdúsítás, ajakkontúrozás, ajakfiatalítás

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltésnél az ajkak kontúrjának hangsúlyozását volumenének növelését és az asszimetriak korrigálását végezzük el.

 

Az ajakfeltöltésnéll lehetőség van igény szerint a természetesen lágy, mégis dús ajak kialakítására is, de akár kicsattanóan telt ajak is kivitelezhető. A végeredmény az ajakfeltöltéshez felhasznált hyaluronsav minőségének és mennyiségének, és az ajakfeltöltési technikának a függvénye.

 

A kor előrehaladtával nem csupán az arc egyéb területei, de az ajak és a szájkörnyék is veszít volumenéből, az ajkak felszíne ráncosabbá válik, ívei ellapulnak, keskenyebbé válik és szélessége is csökken. Ezzel párhuzamosan megjelenhetnek a felső ajak felett apró függőleges ráncok, valamint az ajak széle "lebiggyed", szomorúságot sugallva.

Ezeket a problémákat volumenkorrekcióval szűntethetjük meg, ezt a komplex folyamatot ajakfiatalításnak  nevezzük. Eredményeképpen helyreáll az ajkak természetesen fiatalos külleme, a száj körüli terület is fiatalosabbá válik.

 

A hyaluronsavas ajakfeltöltést érzéstelenítő krém használata mellett végezzük. A kezelést követően az ajkak duzzadtak lehetnek 1-2 napig, a végleges ajakforma 2 hét múlva alakul ki.

 

Képekben is megmutatjuk az AJAKFELTÖLTÉS ÉS AJAKFIATALÍTÁS  részleteit. 

 

Szem alatti árok , szemzúg hyaluronsavas feltöltése

 

Gyakran már a fiatal korban megjelenő szem alatti árok, karikás, beesett szem  fáradttá teszik tekintetünket, sokszor sminkkel is nehezen fedhetők.

Gyors, rendkívül látványos , kedvelt megoldást jelenthet a szem alatti árok kisimítása, a szemzúg és szem alatti árok hyaluronsavas feltöltése. A beavatkozás során a szem alatti árok vonalában pótoljuk a hiányzó volument, ezáltal a bőrt kiemeljük, aminek következtében az árok kisimul.


A kezelést érzéstelenítő krém használata mellett végezzük, szinte fájdalmatlan, azonnal látható az eredménye, és a kezelés után rögtön folytathatja mindennapi teendőit.

 

szem alatti árok hyaluronsavas feltöltés

 

 

 

 

 

Mentés

Mentés
Beauty Club

összes bejegyzés