Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Az injekciós technikával végzett felszívódó hyaluronsavas feltöltés az orvosi esztétika egyik leggyakoribb beavatkozásainak egyike.

 

A rendelőnkben használt  hyaluronsavak biztonságos, rendkívüli tisztaságú töltőanyagok (Restylane, Juvederm, Teosyal® ).

A töltőanyagok széles palettája lehetőséget biztosít, hogy a lehető legoptimálisabb hyaluronsavas kezelést végezzük el minden esztétikai probléma esetében.

 

A hyaluronsavas feltöltés hatalmas lehetőséget kínál, akár a volumenhiányok megszüntetése, akár formálás a cél.

 

Hyaluronsavas ráncfeltöltés

Ma már ritka, amikor önmagában végzünk ráncfeltöltést, hiszen a megjelenő ráncok gyakran az arc szerkezetének átrendeződés miatti tünet, és szebb, látványosabb, természetesebb eredményt érünk el a probléma okának kezelésével. A megfelelően tervezett kezeléssel így nem csak a ránc simul, de optimalizálódik az arc kontúrja is.  

Az idő múlásával kialakuló, egyre mélyülő ráncok, amelyeket a szövetek lazulása, a volumen elvesztése okoz, gyakran zavaró problémák.

Hyaluronsavas ráncfeltöltés során ezekbe a statikus ráncokba, mint a nasolabiális ránc (nevetőránc), marionett ránc (szomorú ránc ), száj felletti dohányzóráncok, mikrotűvel juttajuk be a hyaluronsavat, ezáltal a ráncok elsimulnak.

A kezelés szinte fájdalmatlan, néhány percet vesz csupán igénybe, biztonságos. A  ráncfeltöltést követően az eredmény azonnal látható, végleges hatása két héten belül beáll. Hatására a ráncok kisimulnak, fiatalossabbá válnak az arcvonások.

A hyaluronsavas ráncfeltöltés minimális kellemetlenséggel járó orvosi kezelés, amely után  azonnal folytathatja mindennapi tevékenységét.

 

 

Hyaluronsavas arcfeltöltés, archarmonizáció, anti-aging kezelések, arcszobrászat

 

A hyaluronsavas arcfelöltésnek két fő irányzata a Beautyfication és az Anti-aging kezelések. 

 

A hyaluronsavas feltöltés nem csupán egy-egy ránc elsimítására nyújt lehetőséget, hanem a megfelelő hyaluronsavak kiválasztásával és kombinációjával lehetséges újramodellálni az arcot, visszaállítva természetes fiatalosságát, vagy az arc harmóniáját, arányait optimalizálni, már fiatalabb korban is.

  • Ezt a módszert választjuk, amikor a bőr alatti szövetek idővel a természetes folyamatok során veszítenek volumenükből, és az arc elveszíti lágy vonalait, kontúrja elmosódott, a volumenhiány következtében az arc megereszkedik, beesetté válik ( az állív elmosódottá válik, az orr-ajak ráncra ráborul a bőr). Ugyanez a folyamat viszonylag fiatalon is bekövetkezhet nagyobb súlyvesztést követően.
  • Emellett a megfelelően megválasztott technikával és hyaluronsavval  az arc megereszkedett tartószalagait is megemelhetjük, látványos lifting hatást elérve
  • Az arc szerkezetének, megjelenésének megváltozásához az arcizmok meglazulása is hozzájárul, a hyaluronsavas kezeléseket a korszerű arcesztétikában már a  meglazult izmok modulációjára is használjuk.
  • Szép eredményeket érhetünk el az arc arányainak optimalizásával, hyaluronsavas harmonizációval

 

A hyaluronsavas arcfeltöltés során arcdiagnosztikát követően kezelési terv alapján juttatjuk a hyaluronsavat a kezelendő  területekbe, ezáltal a következményesen kilakuló megereszkedés és ráncosodás is megszűnik.

A hyaluronsavas arcfeltöltés segítségével arcemelést végzünk, visszaadjuk az arc régi, természetes  kontúrvonalát, elveszett teltségét, beesettségét megszüntetjük, elsimítjuk a ráncokat, liftingelünk, harmonzáljuk az arányokat, optimalizáljuk a megjelenést.

 

Mindemellett a hyaluronsavas arcszobrászat módszerei lehetőséget adnak arra is, hogy esztétikai korrekciókat végezzünk akár sérülés, betegség  következtében kialakuló volumenhiány megszűntetésére, de akár az arc asszimetriáit is korrigálhatjuk, de lehetőség van az orr formájának korrekciójára is.

 

Összességében a hyaluronsavas arcfeltöltés nem csupán arcfiatalításra, de formálásra is alkalmas.

 

Nézze meg képekben 

Kattintson a képre hyaluronsavas arckezelések bemutatatásáért, eredményképekért 

 

A képre kattintva több, különböző céllal végzett hyaluronsavas feltöltés eredményét is megtekintheti különböző korosztályoknál. 

 

 

 

Ajakdúsítás, ajakkontúrozás, ajakfiatalítás

 

Hyaluronsavas ajakfeltöltésnél az ajkak kontúrjának hangsúlyozását volumenének növelését és az asszimetriak korrigálását végezzük el.

 

Az ajakfeltöltésnéll lehetőség van igény szerint a természetesen lágy, mégis dús ajak kialakítására is, de akár kicsattanóan telt ajak is kivitelezhető. A végeredmény az ajakfeltöltéshez felhasznált hyaluronsav minőségének és mennyiségének, és az ajakfeltöltési technikának a függvénye.

 

A kor előrehaladtával nem csupán az arc egyéb területei, de az ajak és a szájkörnyék is veszít volumenéből, az ajkak felszíne ráncosabbá válik, ívei ellapulnak, keskenyebbé válik és szélessége is csökken. Ezzel párhuzamosan megjelenhetnek a felső ajak felett apró függőleges ráncok, valamint az ajak széle "lebiggyed", szomorúságot sugallva.

Ezeket a problémákat volumenkorrekcióval szűntethetjük meg, ezt a komplex folyamatot ajakfiatalításnak  nevezzük. Eredményeképpen helyreáll az ajkak természetesen fiatalos külleme, a száj körüli terület is fiatalosabbá válik.

 

A hyaluronsavas ajakfeltöltést érzéstelenítő krém használata mellett végezzük. A kezelést követően az ajkak duzzadtak lehetnek 1-2 napig, a végleges ajakforma 2 hét múlva alakul ki.

 

 

 

Szem alatti árok , szemzúg hyaluronsavas feltöltése

 

Gyakran már a fiatal korban megjelenő szem alatti árok, karikás, beesett szem  fáradttá teszik tekintetünket, sokszor sminkkel is nehezen fedhetők.

Gyors, rendkívül látványos , kedvelt megoldást jelenthet a szem alatti árok kisimítása, a szemzúg és szem alatti árok hyaluronsavas feltöltése. A beavatkozás során a szem alatti árok vonalában pótoljuk a hiányzó volument, ezáltal a bőrt kiemeljük, aminek következtében az árok kisimul.


A kezelést érzéstelenítő krém használata mellett végezzük, szinte fájdalmatlan, azonnal látható az eredménye, és a kezelés után rögtön folytathatja mindennapi teendőit.

 

Szemöldökemelés hyaluronsavval 

A ma nagyon divatos emeltebb szemöldök, cicaszem kialakításának kiegészítő kezelése is lehet a hyaluronsavas szemöldök emelés, mégis leggyakrabban a szemöldök megereszkedése miatt végezzük. 

A szemöldök megereszkedése az idő előrehaladtával elkerülhetetlenül kialakul. Sokszor  a felső szemhéjplasztika sem oldjameg a zártabb szemrést, hiszen a felső szemhéj megereszkedését rontja a szemöldök megereszkedése is, ilyenkor kiegészítésképpen szép eredménnyel nyitható a szemrés egy hyaluronsavas szemöldökemelő kezeléssel, de van, amikor szemhéjkezelés nélkül is látványos és elgséges eredményt ad.

 

 

 

 

Mentés

Mentés

Beauty Club

összes bejegyzés