Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Mikrotűs rádiofrekvencia Jeisys Intracel pro

A Jeisys INTRAcel Pro a mikrotűs rádiófrekvencia legújabb generációja, amelyet a módszer megalkotója fejlesztett tovább. Az INTRAcel Pro a hatékonyság , nagyobb kezelési szabadság és a páciens kezelési kényelme miatt korszerűbb eljárás. Kiemelkedő kezelési lehetőségek miatt elnyerte az " Aesthetic Industry Awards " díjat.

 

A mikrotűvel kombinált frakcionált rádiófrekvencia ötvözi az önmagukban is hatékony módszereket, egymás hatását felerősítve. Emellett lehetőséget nyújt hatóanyag bevitelre a kezeléssel kombinálva, ami nem csak az eredményességet fokozza, hanem szinte határtalan kombinációs lehetőséget rejt magában, hogy akár prevencióban, vagy probléma kezelésében a jelentős eredményeket érhessünk el. 

 

Az eljárás a bőr dermális és bazális rétegeit újra egészségessé, a bőrt rugalmassá és ragyogóvá teszi. Az eljárás bőrszíntől függetlenül biztonsággal alkalmazható, fényvédelem mellett nyáron is végezhető kezelés.

 

 

A steril kezelőfejet a páciens problémájának megfelelően választhatjuk ki, ahogy széles határok között tudjuk a kezelési paramétereket (mélység, energia) is szabályozni. Ez nagyfokú szabadságot és lehetőséget ad a kezelésnél, biztosítva a leglátványosabb eredményeket.

 

  

 

 

 A Jeisys INTRAcel PRO kiváló lehetőség a bőrminőség javítására

  • javítja a bőr textúráját
  • enyhíti az aknét, az aknés hegeket
  • csökkenti a finom ráncokat 
  • csökkenti pórusokat
  • narancsbőrt
  • az arcon lévő melasmát és pirosodásokat. A bőr dermális és bazális rétegeit újra
    egészségessé, a bőrt rugalmassá és ragyogóvá teszi. Mivel az eljárást nem érinti a Fitzpatrick-beosztás, bármilyen
    bőrszínű páciensen alkalmazható.

 

Hogyan történik az INTRAcel Pro  mikrotűs  rádiofrekvenciás kezelés?

A kezelt terület krémmel történő helyi érzéstelenítését követően fertőtlenített bőrön történik a kezelés. A berendezés segítégével a steril kezelőfejen lévő mikrotűk a beállított mélységbe hatolnak, és rajtuk keresztül éri el a rádofrekvencia a célterületet.

A kezelést követően hatóanyagokat juttatunk a mikrotűk által kialakított kis csatornákon keresztül a bőrbe, majd nyugtató maszkkal és krémmel, fényvédővel zárjuk a kezelést.

 

A kezelést követő bőrpír általában 1-2 óra alatt szűnik meg, esetlegesen másnap tapasztalható még, de alapozóval jól fedhető. Mivel a kezelés bőrsérüléssel jár, célszerű a kezelést követően fényvédelemről gondoskodni.

 

 

Miben különbözik az INTRAcel Pro egyéb rádiofrekveniás mikrotűs kezelésektől?

 

„Az egyszerűbb készülékekkel végzett mikrotűs rádiófrekvenciás kezelések eredményességének komoly akadálya, hogy a bőr ellenállása, így az alkalmazandó áram erőssége a bőrfelület minden egyes pontján különbözik. A Jeisys az Intracel PRO készüléknél megoldotta ezt a problémát, hiszen a valós idejű bőrellenállás mérés lehetőség nyújt arra, hogy a kezelendő terület minden egyes pontján az optimális áramerősséget alkalmazzuk (a készülék vezérlőegysége a kezelőfeszültséget az aktuális bőrellenállás függvényében pillanatról pillanatra változtatja). A kezelőfej nagyteljesítményű motorja a tűket nagy sebességgel juttatja a bőrbe, csökkentve a kezelés során jelentkező kellemetlenséget. Az egyszerhasználatos steril kezelőfejcsúcs tűi igen hegyesek és vékonyak, s ezzel a kialakítással a bőr minimális sérülése mellett lehet a mikrotűs RF kezelést megvalósítani.”

Dr Varju Gábor, Budapest