Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Maximus TriLipo ® arckezelés

 

A MAXIMUS TriLipo® orvosi eszköz, amely a  rádiófrekvenciás kezelésekben rejlő lehetőségek maximális kihasználása mellett alkalmaz DMA (dinamikus izomaktiváló rendszert). A két módszer egyedülálló kombinációja biztosítja a MAXIMUS géppel végzett kezelések klinikailag bizonyított hatékonyságát arc-, és testkezelésekben egyaránt.

 

 

A MAXIMUS TriLipo® arckezelés

 

Bőrtípustól és bőrszíntől függetlenül végezhető a tűszúrás és fájdalom nélküli kezelés, már egyetlen kezelést követően is látványos eredménnyel kifejezett anti-aging hatással.

 

Arckezelésnél az alábbi eredményeket érjük el:

 

  • Ránctalanítás
  • Bőrfeszítés
  • Az izmok emelése, tonizálása és megerősítése
  • Lifting
  • Fokozott vérkeringés és oxigénelltás

 

 

 

 

A MAXIMUS Trilipo működése

 

 

A bőrben a koncentrált Rádiofrekvencia energiája felmelegíti a kollagén rostokat, ami összehúzódást okoz, így azonnali bőrfeszesítést és simítást eredményez. Ezenkívül a fibroblasztok anyagcseréje gyorsul, ami kollagén regenerációhoz, ezáltal hosszú távú bőrfeszesítéshez és feszesedéshez vezet.

 

A rádiofrekvencia mellett alkalmazott DMA (dinamikus izomaktivátor)  az izomtónus javításával, a vérkeringés és oxigénellátás fokozásával segíti a lifting hatást, és javítja a szövetek álapotát.

 

 

 
 
 
 
 
 

Hogyan történik a MAXIMUS arckezelés ?

 

Valódi ebédidős arckezelés, amely rövid idő alatt, felépülési idő nélkül elvégezhető, így a kezelést követően azonnal folytathatja mindennnapi tevékenységét. 

Már az első kezelés is látható eredményt hoz, de a maximális és tartós eredmény eléréséhez kúraszerűen javasoljuk, a kezelt területnek és a problémának megfeleő néhány alkalommal, leggyakrabban  hetente  ismételve.

 

Az elért eredmény hosszú távú fenntartását  évente 2-3 alkalommal végzett  egyetlen  kezeléssel érhetjük el.

 

 

 

Mentés