Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Plasmage kezelés

 

A PlasmAge ® egy orvosi eszköz, ami a plazma technológia  segítségével lehetővé teszi a felesleges bőr biztonságos és rendkívül hatékony műtét nélküli eltávolítását.

 

 

 

 

Hogyan működik a Plasmage?

 

 

Az eszköz a plazma halmazállapotot (negyedik halmazállapot ) használva működik. A levegőben lévő gázok ionizációjával hoz létre egy elektromos ívet miközben a kezelőfejet a bőrhöz közelítjük, ami egy pontban  szilárd szövetek szublimációját (elpárolgását ) okozza anélkül, hogy a mélyebb rétegeket károsítaná, vagy a környező szöveteket megsértené. Ezáltal a bőr mennyisége  a kezelt területen csökken.

 

A plasmage kezelés kitűnő alternatíva azokban az esetekben, amikor a bőrfelesleg, vagy bőrön megjelenő képződmények eltávolítása a cél műtét nélkül.

 

 

 

Plasmage kezelés menete

 

Részletes orvosi konzultáció során tisztázzuk a kezelés menetét, a várható eredményt, a kezelés utáni teendőket, az orvosi kontroll vizsgálatok idejét. Ellátjuk az otthoni utókezeléshez szükséges anyagokkal.

A kezelt területre érzéstelenítő krémet helyezünk fel. Ezt követően pontszerűen végezzük a kezelést, gyors, hatékony és biztonságos eljárás keretében, vérzés és vágás nélkül.

A kezelést követő néhány napban a terület  duzzanatára lehet számítani. Az apró, pontszerű pörkök leválása 7-15 napon belül várható. 

 

Bár sem vágás, sem varrat nincs a kezelt területen, a megbeszélt időpontokban a felépülési idő alatt orvosi kontroll vizsgálatokra várjuk.

 

 

Szemhéj kezelés műtét nélkül Plasmage ® kezeléssel

 

 

 

( Képekre kattintva a kezelések bemutatását is megtekintheti)

 

 

 

 

 

 

A meglazult, megnyúlt felső szemhéj bőrfeleslege gyakran nem csupán esztétikai problémát okoz, több esetben a bőrfelesleg látásban is zavaró lehet, megoldása a bőr mennyiségének csökkentésével lehetséges.

Az alsó szemhéj ráncosodása szintén a bőrfelesleg miatt alakul ki.

A bőrmennyiség csökkentésének műtét nélküli lehetősége a Blepharoplasma® kezelés Plasmage ® gépünkkel.

 

A kezelés során helyi érzéstelenítésben, pontszerűen távolítjuk el a bőrfelesleget, így rendkívül precíz kezelés végezhető, miközben a környező szövetek sem károsodnak.

Az eredmény azonnal látható, a bőr "megrövidül", csökken a felső szemhéj megereszkedése, az alsó szemhéj ráncossága.

 

 

 

 

Ránckezelés Plasmage ® kezeléssel 

 

Az ajak feletti ráncok, a szarkalábak gyakran okoznak zavaró esztétikai problémát.

A Plasmage ® ránckezelő programjának segítségével jelentős javulást ígér a problémás területek megjelenésében a felszínes bőrréteg eltávolításával, a környező szövetek sérülése nélkül.

 

 

Plasmage kezelés egyéb területei

 

Számtalan lehetőséget kínál speciális beállítások lehetőségével, amikor felesleges bőr, vagy bőrfelszínen lévő elváltozás eltávolítása a cél műtét nélkül.

 

Ezek közül néhány lehetőség:

 

  • Fülkagyló előtti redő eltávolításával feszesítés
  • Szemhéjakon megjelenő elváltozások kezelése (Xantelasma stb)
  • Hegkezelések 
  • Stria kezelés
  • Bőrmegújítás, bőrfrissítés

 

 

 

Mentés

Beauty Club

összes bejegyzés