Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Profhilo - bio remodeling

2018-ban a legjobb injektelhátó termék díjat nyerte el az esztétikai termékek között.

Az innovatív  Profhilo a bőr remodelingjét végzi el, drámai javulást eredményezve a szövetek szerkezetében.

 

Profhilo  kezelések új kategóriát képviselnek  a bőr minőségének javításában. A Profhilo előállítási eljárása nagy mennyiségű kis- és nagy molekulatömegű hyaluronsav keveréket tartalmaz, amely kémiai adalékanyagok nélkül hővel stabilizálnak. A kapott komplex a következő egyedi tulajdonságokkal rendelkezik:


A Profhilo hatásainak kiterjedt klinikai kutatása, különösen 2015 óta, olyan adatokat szolgáltatott, amelyek igazolják az extracelluláris mátrix átalakulását, a kollagénképződés jelentős fokozódását. A  bőr textúrája, rugalmassága és hidratációja javul, feszesebbé válik, emelő hatás alakul ki.

A Profhilo önmagában is használható eljárás, vagy kiváló kiegészítés a dermális töltőanyagokkal történő kezelésre a legjobb eredmény elérése érdekében.

 

 

 

 

 

 

A Profhilo kezelés

 

 

A kezelés a test bármely területén elvégezhető, ahol a a bőr szerkezetének remodelálása a cél. A leggyakoribb az arc, nyak, dekoltázs kezelése, a finom ráncok, a bőr tónusának csökkenése miatt. 

Ugyanakkor látványos eredmények érhetőek el a kézfej fiatalításában, vagy akár a rugalmasságát vesztett felkar bőrének kezelésében.

 

A Profhilo kezelés utáni eredmények szinte azonnal láthatóak, természetes megjelenésűek, de látványos megújulást mutatnak az összes kezelt terülen. A Profhilo a bőr átalakításán dolgozik:

  • Stimulálja a bőr mind a négy típusú kollagén és elasztin képződését (az egyetlen termék, amely képes ezt megtenni!)

 

  • Javítja a bőr tónusát, textúráját, hidratációját és ragyogását

 

  • Növeli a szilárdságot és rugalmasságot - az egészségesebb, lágyabb bőrért, növekedett rugalmasság mellett

 

  • Növeli az arc teltségét, feszesítő és emelő hatással

 

5 pontos Profhilo kezelés - BAP pontok

 

Az arc  és nyak kezelésénél a 2 ml Profhilo-t egyedülálló technikával oldalanként 5 (összesen 10 ) pontban injektáljuk a bőr mély rétegébe. Az anatómiailag meghatározott 5 esztétikai pont lehetővé teszi az egyenletes eloszlást, a kívánt eredmény érdekében nincs szükség több tűszúrásra, ez a kezelést a páciens számára kényelmessé teszi.