Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Sculptra

A SCULPTRA biokompatibilis és biológiailag lebomló hatóanyaga (PLLA) a bőrben a kollagénképződés fokozása által a bőr természetes tartószerkezetét megerősíti, rugalmasságát fokozza, ezáltal a bőr öregedésének okait kezelve éri el természetes fiatalító hatását műtéti beavatkozás nélkül.

 

 

Az arc öregedésének egyik meghatározó tényezője a kollagénvesztés, amely már 30 éves korban elkezdődik, és az évek során nem csupán a ráncok elmélyülése tapasztalható, de a petyhüdtté váló bőr megereszkedésével együtt az arc elveszíti fiatalos kontúrját is.

 

 

A SCULPTRA olyan egyedülálló, orvos esztétikai arckezelésre használatos injekció, amely serkentve a kollagénképződést , pótolja az idők folyamán elveszett kollagént.

 

Nem a kialakult ráncok helyi kezelésével szünteti meg az árulkodó jeleket, hanem a bőr teltségét, rugalmasságát, a "támasztószerkezet" megerősítése által javítja a kontúrt, simítja el a már kialakult ráncokat, ezáltal természetes , fiatalos külsőt érhetünk el, a változás általában 4 hét után látható. A kívánt eredmény eléréséhez általában 2-3 kezelés szükséges, eredménye akár több mint 2 évig is megmarad.

 

A Sculptra kezelés egyéb esztétikai beavatkozásokkal is kombinálható, kezelhetjüka teljes arcot, vagy választhatunk részleges kezelést akár egyéb eljárások mellett, hogy a legtermészetesebb hatással, leglátványosabb módon érjük el a kívánt eredményt.

 

 

A SCULPTRA kezelés során látható hatásokat az alábbi képen és videón láthatja:

 

 

sculptraba-franca-set

 

A fényképeken látható átalakulást videón is követheti:

 

 

 

 

 

 

A SCULPTRA kezelés javallatai:

 

  • műtét nélküli arcfiatalításra, a megereszkedett arc kontúrjainak helyreállítására
  • ránctalanításra (felszínes és mélyebb ráncok kezelése )
  • akár nagyobb mértékű volumenvesztés korrekciójára, volumentpótlásra
  • az arc öregedési jeleinek oki kezelésére
 
 

A kezelés menete

 

A SCULPTRA kezelést részletes megbeszélés és tervezés előzi meg, hogy kizárjuk a kockázatokat, és tájékozódhasson a kezelés lépéseiről, a várható eredményekről.

A biokompatibilis és biológiailag lebomló anyagot speciális, minimális fájdalommal járó injekciós technikával juttatjuk a megfelelő mélységbe.

Ezt követően az anyag egyenletes eloszlatását végezzük masszázzsal, végül hűtést helyezünk az arcbőrre.

A kezelést követően folytathatja mindennapi tevékenységeit, de gondoskodni kell átmenetileg napvédő krém használatáról, és otthon 5 napon át , napi 5 alkalommal 5 percig történő masszázsról a kezelt területen az optimális eredmény elérése érdekében.

A kezelés hatása 4 hét múlva látható, ekkor látszik, hogy a kívánt eredmény elérése érdekében szükséges-e további kezelés.

 

Már egyetlen Sculptra kezelés után is látványos eredményre számíthatunk:

 

before-after_sculptrasajat

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

Mentés