Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Cog szálas arcfeszesítés

Az arc kontúrjának megváltozása az idő múlásával elkerülhetetlenül bekövetkezik, ami a szövetek rugalmasságának csökkenéséből , és a volumenvesztésből adódik.

 

Az áll elveszíti a fiatalosságot sugárzó V alakú vonalát, a megereszkedett arc "ráborul" az amúgy is mélyülő ráncokra, tovább rombolva a fiatalos megjelenést.

 

 

A műtét nélküli eljárások között rendkívül népszerű a felszívódó szállal történő arcfeszesítés, arcemelés, amely minimálinvazív eljárás, rövid idő alatt, jelentős fájdalom nélkül elvégezhető, és valódi "ebédidős" kezelésnek számít, hiszen a mindennapi tevékenység szinte azonnal folytatható.

 

Az eljárás hatása a szervezet regenerációján alapul, kis kockázattal jár, és hatása 2 évig is tarthat. Mindemellett nagy előnye, hogy a felszívódó szál típusok széles választékának köszönhetően a megfelelő kombináció kiválasztásával egyre látványosabb eredmények érhetőek el.

 

 

 

 

Cog szálas arcfeszesítés

 

Miben más a hagyományos felszívódó szálakhoz képest?

 

A felszívódó szálas kezelések egyik formája, amikor jelentősebb arcfeszesítés, emelés és tartás érdekében COG (horgas) szálakat használunk.

Ennél a kezelésnél kevesebb, de erőteljes tartást/húzást biztosító hosszú szálakat fűzünk be. A Cog szálak széles típusválasztékának köszönhetően (szál vastagsága, fogazottság formája, hosszúsága stb) egyre látványosabb eredmények érhetőek el ezzel a kezeléssel, főképp ha a problémának megfelelően a klasszikus , "hagyományos" felszívódó szálakkal kombináljuk.

 A Cog szálas kezelést követően azonnal látható emelő hatás, hiszen a befűzött, és helyére illesztett szálakon elhelyezkedő "tüskék" a szövetekbe kapaszkodva rögzítik az emelést. Ezt követően a szervezet reakciója a hagyományos felszívódószálas kezelésnek megfelelően alakul, így a végleges hatás hónapok múlva alakul ki, jelentős változást eredményezve az azonnali hatáshoz képest is.

 

 

 

 

Cog szálas arcfeszesítés menete egy eset kapcsán képekkel 

 

 

Megbeszélés (konzultáció)

 

A kiindulási állapot képei:

 

before-horgas

 

A kérés

 

Az áll "lógásának" és a szájszéltől lefelé induló redő megszüntetése, az arc fiatalosabb , de feltétlenül természetes hatású látványa.

 

 

A probléma a "panaszolt" területen:

  • az arc szövetei megereszkedtek, ezáltal az állív elmosódott, az arc V vonala ellaposodott
  • a megereszkedés következtében a nevető és szomorú ránc mentén kialakult egy többlet , ez a redő mélyebbnek mutatja a ráncokat

 

 

A javaslat

 

A megbeszélést , tervezést követően COG (horgas) felszívódó szálas részleges arcfeszesítés, arcemelés mellett döntöttünk, amivel az állív élesedését és az arcközép megemelését terveztük elérni.

 

 

 

 

 

A kezelés eredménye

 

  • Jelentős javulás a kezelt terület kontúrjában, a kezelést követően azonnal látható volt az állív élesedése, az arc megereszkedés csökkenése.
  • A nevetőránc és a szájzúgnál megjelenő szomorú ránc sekélyebbnek tűnik, hiszen a megereszkedésből eredő "ráhajlás" okozta, nem csak a volumenhiány. ( További simítására hyaluronsavval történő volumenpotló ráncfeltöltés jönne szóba)
  • Az arc ellaposodott V vonala , kontúrja jelentősen javult, az arc évekkel fiatalosabbá vált.

before-after-horgas1admin

before-after-horgas2admin

A képek közvetlenül a kezelés előtt és után készültek. ( Fontos azonban, hogy az eredmény kiteljesedésére több hónapra van szükség, miközben fokozatos javulás látható)

 

 

 

A kezelés menete

 

A tervezést követően a megfelelő számú és meretű "fogas" szálat egy vékony kanül segítségével bejuttatjuk a bőr mély rétegébe úgy, hogy a horgocskák a szövetekbe kapaszkodva megemeljék a kívánt irányba a szöveteket.

 

Ezután a szálakat a megfelelő pozícióban rögzítjük, majd a tartását szintén felszívódó , vékonyszálas kontúrterápia során használt szálakkal stabilizáljuk.

 

Az eljárás minimális fájdalommal jár.

 

A kezelést követően már látható a változás, de a teljes hatás kialakulása hónapokat vesz igénybe. Az arcfeszesítés eredménye általában 2 évig tart.

 

horgas-kezelesmenet


A kezelést követően kerülni kell a napozást, az arc erőteljes igénybevételét (arctorna) .

 

 

Forduljon hozzánk bizalommal, várjuk szeretettel!

 

 

 

Mentés

Beauty Club

összes bejegyzés