Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

BioNutriLift kezelés

 

Az esztétikai orvosi kezelések elengedhetetlen része a  "hibátlan kinézetű bőr" elérése, a bőr öregedésénék megelőzése,  az öregedés jeleinek megszűntetése. A bőr minősége és textúrája ma már fontos része a holisztikus anti-aging kezelési tervnek. Az optimális eredményhez nem elég a ráncok simtása, a kontúrok javítása, a megereszkedések megelőzése vagy kezelése, elengedhetetlen az is, hogy a bőr ragyogóvá, feszes legyen.

 

 

A BioNutriLift kezelés

 

A BioNutriLift egy egyedülálló, kizárólag orvos által végezhető arckezelés, amely a Fillmed koncepciójának megfelelően egy természetes hatást eredményező rejuvenáló kezelés. Kiemelkedő hatékonyságát annak köszönheti, hogy egyszerre hat a bőr minőségére és szerkezetére, rövid-és hosszútávon egyaránt.

  

Két anyag együttes alkalmazása egy kivételesen látványos kezelést eredményez, amely minden fiatalságát megőrzésére (prevenció) és az anti-aging folyamatok kezelésére (rejuvenáció) alkalmas.

Az NCTF ®135HA belülről hidratálja és tápanyagokkal tölti fel a bőrt. A Fine Lines megfiatalítja a bőrt, kisimítja a ráncokat és megemeli az arc kontúrjait. Az eredmény azonnal szemmel látható lesz: feszesebb arc, élesebb arckontúrok, sima, ragyogó bőrfelszín, rugalmas és tömör bőr.

 

NCTF® 135HA polirevitalizációs készítmény 

Az  NCTF® 135HA  egy víz állagú, steril bőrrevitalizáló folyadék. Több, mint 50 összetevője tartalmazza, amire az egészséges bőrnek szüksége van: hialuronsav, vitaminok, aminosavak, koenzimek, nukleinsavak, ásványi anyagok és antioxidánsok. A bőrt sejtszinten kezelve, belülről tölti fel tápanyagokkal. Klinikai vizsgálatokkal igazolt hatása egyedülálló. A valóban fiatalos, feszes, üde, élettől ragyogó bőr titka az NCTF ®formula. Az NCTF® 135HA kezelést követően a bőrminőség láthatóan javul, csökken a pórusok mérete, a finomabb ráncok kisimulnak és az arc látványosan megfiatalodik, tündöklővé válik. 

Fillmed Art Fillers Fine Lines hyaluronsav

A Fine Lines egy keresztkötött hialuronsavat (20mg/ml) is tartalmazó töltőanyag. A keresztkötött hialuronsav volument és tömörséget ad a bőrnek, feltölti a ráncokat, megemeli a bőrt (lifting hatású) és egyenletes bőrfelszínt biztosít.

 

 

 

Hogyan történik a kezelés? 

 

A kezelés kizárólag orvos által végezhető el.  A kezelés felépülési időt nem igényel!

Meghatározott pontból legyező alakban befecskendezzük a Fine Lines-t a bőr alá, majd megismételjük a műveletet az NCTF 135 HA biorevitalizációs készítménnyel. A beavatkozást az arc mindkét oldalán elvégzzük, oldalankét két-két bemeneti ponttal. 

A kezelés eredménye azonnal látszik, de az elkövetkezendő napokban fokozatosan egyre látványosabb lesz.

 

 

Kinek ajánlott a BioNutriLift kezelés?

A BioNutriLift kezelés minden korosztály és minden bőrtípus számára ideális. Lehet megelőző kezelésként alkalmazni, vagy az arc korrigálására, visszafiatalítására. A BioNutriLift kezelés alkalmazási területei: bármely bőrfelület, ahol a kezelés elvégzése indokolt.

Pl.: arc, szájkörnyék (BioNutriLips), nyak, dekoltázs, kézfejek, stb. Ideális az arc két oldalán megjelenő ráncok kisimítására.

 

 

Már egy BioNutriLift kezelés hatására is sokat javul a bőr megjelenése és minősége. Az optimális hatás elérése érdekében javasolt a beavatkozás megismétlése 3 hónappal az első után.