Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Orvosi DEKA Moveo lézeres szőrtelenítés

 

EGY TELJESEN ÚJ LÉZERES KONCEPCIÓ a szőrtelenítésben 

 

Az FDA engedéllyel rendelkező  DEKA MOTUS AY egyedülálló, innovatív technológiát kínál, az Alexandritot és  az Nd YAG lézerforrások ötvözetével, biztosítva  a modern esztétikai klinikák számára a legkorszerűbb és leghatékonyabb szőrtelenítési eljárást. 

 

Optimális választás a hatékonyságra figyelő szakember számára ugyanúgy , mint  a fájdalommentest , mégis kiemelkedően hatékony eljárást választó páciensek számára.

 

 

 

DEKA MOTUS AY - MOVEO lézeres szőrtelenítés

Az Alexandrit és ND:Yag kombinációnak köszönhteően a DEKA MOTUS készüléke alkalmas az eddigi eljárásokkal ellentétben minden szőr és bőrtípus ( Fitzparick 1-6)  esetében, még napbarnított bőrön is biztonságos szőrtelenítést végezni.

A DEKA új rendszere semmihez sem hasonlítható, rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal.

A finom és vékony szőrszálak kezelésére az Alexandrit hullámhossza a leghatékonyabb. Semmilyen más típusú lézer nem képes összekapcsolni a hatékony elnyelődést a melaninban, a magas csúcsteljesítményt  és a rövid impulzushossz kiválasztásának lehetőségét .

A Moveo kezelőfej  új módszerének segítségével könnyebben, gyorsabban, biztonságosabban, fájdalom nélkül távolítható el a nem-kívánatos szőrzet.

A kis területeken megismételt mozdulatokra a szőrszál létfontosságú részei fokozatosan felmelegednek, majd elpusztulnak, a páciens számára mindez teljesen fájdalommentesen és mellékhatások, égető érzés vagy elszíneződés nélkül történik.

 

 
MOVEO KEzelőfej előnyei

 

 A Moveo egy innovatív ötlet, amely 4 alapfogalomra épül: 


• Hatékonyság 

Lehetővé teszi az energiaátvitel megduplázását a standard lézerrendszerekhez képest. Főleg a 755 nm hullámhosszúságot használja, amely általánosan elismerten a leghatékonyabb szőrtelenítésnek (különösen a könnyű és / vagy finom szőrszálak esetében, amelyeknek más hullámhosszai nem hatékonyak). 

• Gyors


• Fájdalommentes

beépített érintkező hűtőrendszer garantálja a maximális komfortot és kényelmet


• Biztonság 

A Moveo módszer a kis területeken ismétlődő szakaszokból áll, ami a szőr létfontosságú részeinek fokozatos felmelegedését idézi elő, és azok megsemmisülését eredményezi mellékhatások nélkül.

 

 

Milyen előkészületre van szükség az orvosi lézeres szőrtelenítés előtt?

 

A lézeres szőrtelenítő kezelés előtt 3 héttel ( és a kezelések között) csak borotválni, vágni lehet a kezelt területen a szőrt !

Kezelést megelőző napokban kerülni kell a napozást. 

A kezeléskor a szőrszál ne legyen hosszabb 1-2 mm-nél, hogy ne égesse meg elhajlásakor a bőrt ( előző 1-2 napban borotvála le)

Kezelés előtti napokban a bőr hidratálásával csökkenthető a sérülékenység, érzékenység.

 

Mi a teendő kezelés után?

 

Kerülje a kezelt terület napoztatását ( legalább 3 hét), használjon a napnak kitett területeken fényvédőt !

Csak borotvát használjon a következő kezelésig.

 

Hány kezelésre van szükség?

 

Mivel csak  a növekedési időszakban lévő szőrszálak érintkeznek a szőrképződésért felelős sejtekkel, így a lézer energáját csak a növekedési fázisban lévők tudják átadni, azok pusztulását okozva.

Ha a szőrszál növekedési szakban van, akkor annak helyén a kezelést követően szőrképződés nem lesz

Viszont a nyugalmi állapotban lévőket amikor növekedési szakba jutnak kezelni kell, hogy azok is végérvényesen eltűnjenek.

Ezért az optimális eredmény elérése érdekében 3-6 kezelés elvégzése szükséges általában 6 hetes időközökkel.