Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Alidya - injekciós cellulit kezelés

A cellulit (narancsbőr) még a legtökéletesebb alkatnál is megjelenhet, megszabadulni tőle nem egyszerű feladat. 

Az Alyda injekciós cellulit kezelés során a narancsbőrt kiváltó okokat kezeljük, ebben rejlik a speciális összetételű szer egyedülálló sikeressége.

Összetétele javítja a mikrokeringést , megköti a lerakódott méreganyagot, javítja a szöveti mátrixot, antioxidáns hatású, lúgosító anyagot is tartalmaz.

 

Az Alidya kezelést 7 naponta ismételjük és kúraszerűen alkalmazzuk. A hatóanyagot apró szúrások formájában, 4-6 mm mélységbe juttatjuk a problémás terülere. 

A szükséges kezelések száma egyéntől és a cellulit fokától függ, minimum 5  -  maximum 12 alkalom szükséges a kívánt eredmény eléréséhez.

Hatásossága már az első kezelés után is látható, de az eredmény csak kúraszerű kezelést követően marad tartós.

 

Az eddigi tapasztalatok alapján a páciensek szinte 100%-os elégedettségről számolnak be.

 

Mivel a cellulit hátterében genetikai és hormonális okok is állnak, melyeket nem lehet megszüntetni, a cellulit újra kialakulhat. Ezért a Alidya kúra végeztével 30 nap múlva egy alkalom fenntartó injekciózás javasolt.

 

Az elért eredmények tartósságát nagy mértékben befolyásolják az életmódi szokások, így sokat tehetünk azért, hogy a kezelt terület késöbbi narancsbőrösséget elkerüljük. Abban az esetben, ha nem tesszük meg a megelőzéshez szükséges változásokat, és ismételten jelentkeznek a tünetek, a kezelés évente megismételhető.

 

 

Kinek javasolt az Alidya cellulitbontó kezelés?

Bárkinek, akinek cellulitja van.

 

 

 

Kinek nem javasolt az injekciós cellulit kezelés?

 

Amennyiben a kezelt területen illetve annak környékén akut vagy krónikus elváltozás áll fenn; ha Önnek korábban volt súlyos allergiás reakciója; ha súlyos szervi vagy szisztémás betegségben vagy autoimmun betegségben szenved; ha várandós, vagy szoptató kismama.

 

 

Milyen mellékhatásokra lehet számítani Alidya kezelés során?

 

A tűszúrások helyén felszíni bevérzés alakulhat ki, enyhébb vagy közepes kipirosodás léphet fel a kezelt területen, mely néhány nap alatt elmúlik, kezelést nem igényel.

 

 

A narancsbőrkezelés utáni teendők

 

A kezelt területre 12 órán át ne vigyen fel semmilyen kozmetikai készítményt. Tartózkodjon a szaunától, a napozástól, a melegtől, az erős fizikai tevékenységtől néhány napon át.