Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

 

EGY TELJESEN ÚJ LÉZERES KONCEPCIÓ a szőrtelenítésben 

 

Az FDA engedéllyel rendelkező  DEKA MOTUS AY egyedülálló, innovatív technológiát kínál, az Alexandritot és  az Nd YAG lézerforrások ötvözetével, biztosítva  a modern esztétikai klinikák számára a legkorszerűbb és leghatékonyabb szőrtelenítési eljárást. 

 

Optimális választás a hatékonyságra figyelő szakember számára ugyanúgy , mint  a fájdalommentest , mégis kiemelkedően hatékony eljárást választó páciensek számára.

 

 

 

DEKA MOTUS AY - MOVEO

 

Feloldva a különböző lézeres eljárások korlátait, ötvözve előnyeit, az Alexandrit és ND Yag kombinációnak köszönhteően a DEKA MOTUS készüléke alkalmas az eddigi eljárásokkal ellentétben minden szőr és bőrtípus ( Fitzparick 1-6)  esetében, még napbarnított bőrön is biztonságos szőrtelenítést végezni.

A DEKA új rendszere semmihez sem hasonlítható, rendelkezik minden szükséges tulajdonsággal, hiszen ezt már a Nd:YAG lézer forrással is felszerelték.

  • A finom és vékony szőrszálak kezelésére az Alexandrit hullámhossza a leghatékonyabb. Semmilyen más típusú lézer nem képes összekapcsolni a hatékony elnyelődést a melaninban, a magas csúcsteljesítményt  és a rövid impulzushossz kiválasztásának lehetőségét .
  • A Nd:YAG forrás teszi teljessé a rendszert egy olyan hullámhosszal, amely mélyen behatol a bőrbe és hatékony érkezelést tesz lehetővé, nem csak az arcon, hanem a lábszáron is, ahol az erek nehezebben érhetők el.
  • A Moveo kezelőfej (mind az Alexhez, mind a Nd:YAG-hoz rendelkezésre áll) új módszerének segítségével könnyebben, gyorsabban, biztonságosabban, fájdalom nélkül távolítható el a nem-kívánatos szőrzet.

 

A DEKA feloldotta a szőreltávolítás terén a hagyományos Alexandrit korlátait és nehézségeit, de megtartotta minden előnyös tulajdonságát. A Moveo technológia egyszerű, sima mozdulatokat tesz lehetővé. A 20 mm zafír kezelőfej-vég mérete miatt még speciális területeken is képes eltüntetni a nemkívánatos szőrszálakat. A kis területeken megismételt mozdulatokra a szőrszál létfontosságú részei fokozatosan felmelegednek, majd elpusztulnak, a páciens számára mindez teljesen fájdalommentesen és mellékhatások, égető érzés vagy elszíneződés nélkül történik.

 

 
MOVEO 

 

 A Moveo egy innovatív ötlet, amely 4 alapfogalomra épül: 


• Hatékonyság 
• Sebesség 
• Egyszerűség 
• Biztonság Hatékony 
A zafírcsúcsnak köszönhetően a kézidarab kialakítása lehetővé teszi az energiaátvitel megduplázását a standard lézerrendszerekhez képest. Főleg a 755 nm hullámhosszúságot használja, amely általánosan elismerten a leghatékonyabb szőrtelenítésnek (különösen a könnyű és / vagy finom szőrszálak esetében, amelyeknek más hullámhosszai nem hatékonyak). 

Gyors 
A Moveo egyszerű, egyenletes mozgást tesz lehetővé bizonyos területeken, és gyorsabban távolítja el a nemkívánatos szőrzetet . 

Egyszerű 
Az egyszerűsített szoftverek és az integrált adatbázisok lehetővé teszik a kezelési paraméterek gyors és biztonságos kiválasztását bármely bőrtípus, terület és szőr típus esetében. 

Biztonságos 
A kézidarabba beépített érintkező hűtőrendszer garantálja a maximális komfortot és kényelmet. A Moveo módszer a kis területeken ismétlődő szakaszokból áll, ami a szőr létfontosságú részeinek fokozatos felmelegedését idézi elő, és azok megsemmisülését eredményezi mellékhatások nélkül.

Milyen előkészületre van szükség az orvosi lézeres szőrtelenítés előtt?

 

A lézeres szőrtelenítő kezelés előtt 3 héttel ( és a kezelések között) csak borotválni, vágni lehet a kezelt területen a szőrt !

Kezelést megelőző napokban kerülni kell a napozást. 

A kezeléskor a szőrszál ne legyen hosszabb 1-2 mm-nél, hogy ne égesse meg elhajlásakor a bőrt ( előző 1-2 napban borotvála le)

Kezelés előtti napokban a bőr hidratálásával csökkenthető a sérülékenység, érzékenység.

 

Mi a teendő kezelés után?

 

Kerülje a kezelt terület napoztatását ( legalább 3 hét), használjon a napnak kitett területeken fényvédőt !

Csak borotvát használjon a következő kezelésig.

 

Hány kezelésre van szükség?

 

Mivel csak  a növekedési időszakban lévő szőrszálak érintkeznek a szőrképződésért felelős sejtekkel, így a lézer energáját csak a növekedési fázisban lévők tudják átadni, azok pusztulását okozva.

Ha a szőrszál növekedési szakban van, akkor annak helyén a kezelést követően szőrképződés nem lesz

Viszont a nyugalmi állapotban lévőket amikor növekedési szakba jutnak kezelni kell, hogy azok is végérvényesen eltűnjenek.

Ezért az optimális eredmény elérése érdekében 3-6 kezelés elvégzése szükséges általában 6 hetes időközökkel.