Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

DEKA ONDA innovatív testformálás

 

 

A DEKA innovatív ONDA készüléke a világon egyedülálló, ami speciális mikrohullámok segítségével új dimenziót nyit a testformálásban, testkontúr javításban és a legmakacsabb narancsbőr kezelésében is.

Nem véletlenül nyerte a 2018-as év esztétikai kezelőgépeinek legmagasabb díját! 

 

 

 

"az ONDA rendszer CoolwavesTM-e rendkívül hatékony módon csökkenti a helyi zsírfelhalmozódást még olyan területeken is, mint a has, a hát, a fenék vagy az alsó lábszár. És ez még nem minden! A CoolwavesTM-szel a legerőlehaladottabb cellulitet és bőrmegereszkedést is lehet kezelni. Az eljárás teljesen fájdalommentes, nincsenek mellékhatásai, a páciensek pedig lelkesek, hiszen ez az innovatív kezelési eljárás biztonságos és kényelmes is.”

Paolo Bonan, M.D
ESLD képzési vezető, lézeres bőrkozmetikai & plasztikai sebészeti részleg
Villa Donatello klinika, Firenze - Olaszország

 

 

ONDA Coolwaves™

 

 

A A DEKA új intelligens mikrohullám forrásának, innovatív kezelőfejének segítségével képes a mélyebb zsírszövet szelektív célzásával a bőrfelszín felmelegédése és sérülése nélkül , nem invazív eljárással csöökenteni a zsírszövet mennyiségét.

 

 

  • Helyi zsírlerakódás

A CoolwavesTM hullám mélyen behatol a bőrbe a bőr felületi sérülése nélkül,  szétrombolja, elpusztítja  a bőr alatt (subcutan) elhelyezkedő zsírsejteket. A sejtlizátumokat ezután egy fiziológiai metabolikus folyamat tünteti el (makrofág lipolízis). A kezelőfejbe épített hűtőrendszer miatt a zsírsejteket a bőr szempontjából teljesen biztonságosan, a páciens számára a komfortérzet megtartásával lehet lebontani.

 

  • Cellulit- narancsbőr

Hatékonyan megcélozza a kötőszöveti septumot, kifejezetebb, súlyosabb cellulitnél is, a zsírszöveti lebenyek között (a jellemző „narancs-
bőr” hatás esetében).

 

  • Bőrfeszesítés

Az ONDA rendszer speciális mikrohullámaira a dermisben a kollagénszálak azonnal összehúzódnak, emellett új kollagén termelését ösztönzik.
Ezzel a szövet kompaktabb és tónusosabb lesz.

 

 

 

 

 

A kívánt eredmény eléréséhez több kezelésre is szükség lehet, ezt a kezelendő terület problémája, az elvárások és a szervezet reakciója határozza meg.

 

Egyetlen Onda kezelést követő eredmények:

 

 

Idaga Centre, Ondarroa - Spanyolország

 

 

Prof. R. Perrotta, M.D. és M.S. Tarico, M.D. jóvoltából, Katánia – Olaszország

 

 

 

Az ONDA kezelés előtti teendők

 

Kerülje el a közvetlen napozást a kezelés előtt 7 nappal.

Tekintettel arra, hogy a mikrohullámok nagymértékben veszik fel a vizet, 48 órával az Onda-kezelés előtt ajánlott felfüggeszteni a hidratáló krémek használatát a kezelendő területen. Így,elkerülhető, hogy a CoolwavesTM jobban felszívódjon a bőr felszíni rétegeiben, és ugyanakkor megnő a zsírszövetbe történő behatolás.

Naponta 2-3 liter vizet kell inni, hogy megkönnyítse az intersticiális folyadékok kiszivárgását. Javasoljuk, hogy ezt a kezelést 2-3 nappal kezdje meg, és másnap folytassa.

A kezelés napján zuhanyozhat vagy fürödhet. Bőrének mentesnek kell lennie minden sminktől, testápolótól, krémetől.

Ha nagyon vastag és sűrű a szőrzet  a kezelendő területeken, kérjük, borotválj a le a kezelést megelőzően.

Feltétlenül beszélje meg kórtörténetét és gyógyszereit a kezelővel.