Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Izzadásgátlás injekcióval

 

 

Sok ember életét, mindennapjait keseríti meg a fokozott, túlzott izzadás, aminek hátterében nem betegség áll (amit természetesen a kezelés megkezdése előtt ki kell zárni).

 

A kellemetlen izzadságfoltok  és velejárói akár a munkában, akár a társági életben is sok kelemetlenséget okozhatnak. A jelentős izzadást  sokszor egy jól megválasztott dezodor sem szünteti meg.

 

 

Mi a megoldás túlzott izzadás esetén?

 

Amennyiben a fokozott izzadás hátterében nem kezelendő betegség áll (pajzsmirigybetegség, hormonális elváltozások stb.) ,  helyi injekciós kezeléssel gátolhatjuk a verejtékmirigyek túlműködését.

 

A problémára a Magyarországon törzsskönyvezett Dysport injekció jelenthet megoldást.

  

A Dysport injectio hatóanyaga ( Botulinum A toxin) gátolja a verejtékmirigyek működését, így minimálisra csökentve az izzadást.

 

 

Hogyan történik a kezelés?

 

A kezelés előtt szükséges a terület szőrtelenítése ( borotva), valamint az izzadásgátló készítmények mellőzése egy napig.

Meghatározzuk a kezelendő terület határvonalait , bejelöljük az injekciós pontokat (pl. hónaljanként 10-15 pont) , és a szükséges anyagmennyiséget.

Ezt követően  az érintett területre mikrotű segítségével szinte fájdalommentesen juttatjuk be a  hatóanyagot.

 

Az eljárás gyors,rendkívül látványos, szinte fájdalommentes, és a világszerte végzett hatalmas számú kezelés tapasztalatai alapján biztonságos.

 

 

Kezelés utáni teendők

 

Valódi "ebédidős kezelés" , a kezelést követően folytathatja mindennapi tevékenységét.

A kezelést követő napon  kerülendő a dezodor használata, a terület masszírozása, és a sporttevékenység.

 

 

Mi a kezelés várható eredménye?

 

A hatás a kezelést követő napokban fokozatosan alakul ki, teljes hatás elérése  2 héten belül várható. Ekkor a kezelt erület izzadékonysága 80-100 %-kal csökken.

A hatás tartóssága egyénfüggő, általában 9-12 hónapig tart. Ezt követően a verejtékezés visszaáll (eredeti állapotnál sosem rosszabb mértékűre) , ilyenkor a botox kezelés megismételhető.

 

 

 hónalj izzadás ellen botoxszal

 

 

Mentés