Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Kézfej fiatalítás

Kézfejünket számtalan károsító környezeti hatás éri, a kézfej bőrének igénybevétele is fokozottabb a jelentős "használattól", miközben ápolására, az öregedési folyamatok megelőzésére kevesebb energiát fordítunk általában, mint az arc, vagy akár a dekoltázs esetében.

 

Emellett már fiatal kortól kezdődően fokozatosan  csökken a kézfej bőrének feszessége is, a bőr elvékonyodik, ráncossá válik, sok esetben pigmentfoltok jelennek meg.

 

Vitathatatlan, hogy  a kézfejünkön megjelenő változások mindig szem előtt vannak, ezért az utóbbi időben jelentősen megnövekedett a kézfejek fiatalítására, esztétikai hibáinak megszűntetésére való igény.

 

Akár szükség van kezelésre, akár nincs még, ELENGEDHETETLEN a kézfejek gondos ápolása és a FÉNYVÉDELEM, hiszen a napsugárzás károsító hatásának mindig kitett kezünk öregedésében a nem kellő gondoskodás nagy szerepet játszik. 

 

 

 

A kéz bőrének feszesítése, tömörítése

 

Hatásukra a kéz fiatalos, üde megjelenésűvé válik, az "inas", "eres" hatás csökken, a bőr rugalmasabb, feszesebb lesz.

 

 

 Restylane Skinbooster kezelés kézfejen

 

 

A Restylane Skinbooster termékcsalád kiváló választás a kézfej bőrállapotának látványos javításában. A kezelés alkalmas a bőr rugalmasságának növelésére, a finom ráncok simulnak, csökkennek az egyenetlenségek.

A kézfej fiatalos, üde megjelenésűvé válik, a kézfej elvékonyodott bőre tömörebbnek tűnik, rugalmassága jelentősen javul.

 

A kezelés menete: 

 

A bőrt helyi érzéstelenítő krémmel előkezeljük, így a beavatkozás szinte fájdalommentes.

A kezelést apró tűszúrásokkal vagy kanüllel végezzük el. 

 

A bőrminőség javulása már egyetlen kezelést követően is látható, de az optimális, tartós eredmény elérése 2-3 kezelést igényel 2-4 hét időközökkel. 

 

A bőrminőség javulását már az első kezelést követő hetekben tapasztalni fogja, a kézfej bőre feszesedik, rugalmassá válik, üde látványú, tapintása érzékelhetően fiatalos.

 

 

 

Juvederm Volite kézfej kezelés

 

A Volite kezelés során az érzéstelenített felületre apró tűszúrásokkal, egyenletesen elosztva  juttatjuk be a keresztkötött( ezért tartós hatású)  hyaluronsavat  a bőr mély rétegébe.

Hatására a bőr hidratáltsága jelentősen javul, a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, a felszínes ráncok kisimulnak. 

 

A kezelést egy alkalommal kell elvégezni, hatása akár 9 hónapig is tart.

 

Akár  igénybe vett, száraz, "töredező" bőr állapotának javítására is alkalmazzuk, mert kiválóan biztosítja a tartós hidratálást, a bőr természetes feszességét, rugalmasságát.

 40 éves kor felett, amikor a bőr rugalmassága csökken, a kezeléssel biztosíthatjuk a rugalmasság, feszesség visszaállítását, a kialakult felszínes ráncok elsimulnak, a kézfej bőre feszesedik.

 

 

 

Radiesse bőrminőség javítás kézfejen

 

A radiesse celluloz tartalmának köszönhetően a   volumenizáló hatás azonnal látható, hydroxilapatit tartalma pedig a bőr saját regenerációs képességének fokozását éri el, ezáltal a kollagén mennyisége növekszik a kézfej bőrében. 

Az azonnal látható, látványos hatás a a Radiesse gél-mátrix anyagának köszönhetően simítja a  ráncokat, javítja a kézfej kontúrját, csökkenti az "erezett-kéz" hatást.

Azonnali emelő és feszesítő hatása van a bőrre.

 

Az elkövetkező hetekben a mikrogömbök a bőr megújulását segítik a kollagéntermelés fokozásával. A kialakult kollagénháló biztosítja a tartós, természetes hatású eredményt.

 

 


 

 

 

A kézfej bőrfelszínének esztétikai hibái

 

 

A leggyakoribb elváltozás a pigmentfoltok kialakulása, ami a kor előrehaladásával fokozódik.

 

 

Kezelésére többféle módszer közül választhatunk.

A konzultáción mérlegeljük, hogy melyik kezeléstől várhatjuk a legszebb eredményt úgy, hogy a kezelés a mindennapos életbe beilleszthető legyen . ( Nyilvánvaló, hogy az életvitelhez igyekszünk igazodni, hiszen az utógondozásra más lehetősége van annak, aki adminisztratív munkára használja a kezét zárt térben, mint aki a napsugárzásnak, nedves hatásnak kitett területen dolgozik)

 

  • Frakcionált széndioxid lézeres kezeléssel a felszínes bőrréteg eltávolítása
  • hámlasztó kezelések
  • mezoterápia
  • villanófényes kezelések