Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Maximus Trilipo® testformálás

 

 

A Maximus Trilipo® orvosi eszköz. Innovatív kombináció egy kezelésben. Testkezelésben és arckezelésekben hatékonységát orvosi klinikai vizsgálatok eredményeivel publikálták.

 

 

Kinek javasoljuk a Maximus TriLipo® testkezelést?

 

Bőrtípustól és bőrszíntől függetlenül azonos hatékonysággal végezhető tű és fájdalom nélkül:

 

  • helyi zsírfeleslegek csökkentése, mérhető körfogat csökkenéssel
  • a cellulit-kezelés
  • a bőr lazaságának javulása, a test hegeinek csökkentése
  • a keringés javulása és oxigénellátottságának javítása

 

 

Maximus Trilipo® kezelés 

 

 

A MAXIMUS TriLipo két hatékony technológiát (TriLipo RF és TriLipo Dynamic Muscle Activation) ötvöz  amelyeket egyszerre alkalmazunk. Ezért egyszerre valósul meg  a nem invazív zsíreltávolítás és a nyirokelvezetés javítása, cellulit kezelés, valamint a bőrfeszesítés, bőrmegújulás és keringésjavulás is.

 

A kezelés azonnali maximális zsíreltávolítást és nyirokelvezetést eredményez, valamint a bőr feszesedését. A TriLipo hármas  hatása már az első kezelésből látható.

A hosszú távú, maximális hatás eléréséhez  néhány ismételt  kezelést javasolunk ( 4-6 alkalom a problémától függően) . Az elért eredmények fenntartása érdekében célszerű egy-egy kezelést elvégezni évente 2-3 alkalommal.

 

 

 

Hogyan működik a MAXIMUS TriLipo? 

 

 

A TriLipo technológia radiofrekvencia segítségével  mélyre ható  felmelegedést okoz, amelyet belső izomösszehúzódással és külső mechanikai erővel kombinál.

Ezek  együttesen azonnali maximális zsíreltávolítást és nyirokelvezetést eredményeznek, valamint a bőr feszesedését. A TriLipo hármas  hatása már az első kezelésből látható.

A hosszú távú testformálást néhány ismételt  kezeléssel éri el.

 

A bőr szelektív és fókuszált elektro-felmelegítése serkenti és fokozza a zsíranyagcserét a bőr alatti zsírrétegen, és a kollagén felújítását a felszínesebb rétegben. 

A zsírrétegben a termikus hatásra a zsírsejtekből folyékony zsír szabadul fel, amely kiürülését a kezelt területről   belső  és a külső nyomás gyorsítja.

Belülről a TriLipo Dynamic Muscle Activation (DMA) impulzusok stimulálják az izomréteget, ami az izmok összehúzódását eredményezve éri el a nyomó hatást, míg a gép kezelőfeje kívülről mechanikai nyomás útján fokozza az elfolyósodott zsír ürülését a kezelés hatására felgyorsult nyirokkeringésen keresztül.

A kezelés hatására a bőr feszesedik, a felgyorsult vérkeringés javítja a szövetek oxigén ellátását, a külső-belső prés hatására felgyorsult nyirokkeringés eltávolítja a szövetek közötti salakanyagokat, mindez a narancsbőr kezelését eredményezi.

 

 

 

 

 

 

 

Az eljárások gyakorlatilag fájdalommentesek, rövid idő alatt elvégezhetőek, azonnal folytathatóak a mindennapi tevékenységek.