Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

MonaLisa Touch intim rejuvenáció és regeneráció

 

 

A minőségi teljes  élet elengedhetetlen része az intim területek funkcionalitásának, esztétikai megjelenésének, a női egészségünk megőrzése. 

 

Az intim területek kezelésére mind rejuvenációs, mind regenerációs megoldásokat nyújt a DEKA lézer MonaLisa Touch gépe, ami egy speciális scanner és szonda segítségével a legkorszerűbb eljárás a műtét nélküli megoldások között.

 

Az idő múlásával kialakuló szöveti változások az intim területeket sem kímélik, a hüvely fala is elveszíti hidratáltságát, feszességét. A hormonális változások a kialakuló tüneteket fokozzák, a meglazuló hüvelyfal szárazsága nem csupán a szexuális életben okoznak változásokat, de a viszkető érzés, a gyakori gyulladások is  velejárói.  

 

Az intim területek rejuvenációja iránti igény ma már természetes velejárója életünknek, hiszen aktív életünk, intim női egészségünk iránti igényünk, a szexuális aktivitás évtizedekkel való kitolódása szükségszerűvé teszi az intim területek hatékony, biztonságos fiatalítását.

Ezt támasztja alá, hogy világszerte naponta több ezer( !) MonaLisa Touch lézeres rejuvenáció történik.

 

A szülést követő változások az intim területeken a fizikális és pszichés jólét romlását eredményezheti, ennek megoldására végezhető, eddig hiányzó megoldásként.- a MinaLisa intim regenerációs kezelés. 

MonaLisa Touch  intim rejuvenáció

 

A DEKA lézergyártó cég alkotta meg a világon az első lézeres vagina rejuvenációs gépet. 2012 óta számtalan klinikai tanulmány vizsgálta biztonságosságát, hatékonyságát. A legtöbb klinikai tapasztalat és kutatás ma is a MonaLisa Touch-hoz fűződik.

A tudományos vizsgálatok szerint a MonaLisa Touch az ösztrogénszint csökkenésére és a vagina öregedésére (atrofiájára) visszavezethető minden szubjektív tünetet képes hatékonyan kezelni.

 

A jelenlegi, második generációs lézerekkel a vaginális rejuvenáció mellett a vulva kezelésére is lehetőség van, esztétikai megjelenésének javítása jelentős hatással van a női önbizalom növelésére.

 

MonaLisa Touch intim regeneráció szülés után

A szüléssel összefüggő trauma, a szoptatás alatt jelentkező atrófiás vaginitis következményei nem csupán szexuális problémák kiváltásában játszik szerepet, de a női egészséget jelentősen befolyásoló tényezők, amik az életminőség romlásához, az egészséges szexualitást is zavaró elváltozásokhoz vezet.

 

A hüvely falára közvetlenül ható kezelés a szöveti regeneráció stimulálásával nyújt megoldást a dyspareunia (fájdalmas szexuális együttlét) , a stressz inkontinencia (akaratlan vizeletelcseppenés) ellen, valamint nem sebészeti úton végez hüvelyszűkítést a szülést követő hüvelyi és hüvelybemeneti renyheség kezelésére.

 

A MonaLisa Touch kezelés

Minimál invazív kezelés, alkalmas az intim öregedés megfékezésére, a szülést követő intim elváltozásokra, megoldást nyújt a vagina megereszkedésére, szárazságára és ezek következményeire.. A kezelés visszaadja a vagina feszességét, hidratáltságát, nedvességét, helyreáll a PH. A külső nemi szervek frissességének helyreállítására a vulva kezelés alkalmas.

 

Kezelés előtt:

 

A MonaLisa Touch kezelés különösebb előkészítést nem igényel, negatív cytológia elengedhetetlen. A kezelésre a legalkalmasabb időpont a menstruációs ciklus első hete. Menses (vérzés) esetén a kezelés nem végezhető.

 

Kezelés után:

A MonaLisa Touch kezelés után a páciens azonnal munkaképes. Előfordulhat enyhe duzzanat, vagy nedvezés  a kezelés után néhány napig. Megterhelő edzés vagy testmozgás 2 hétig nem ajánlott, kerülje a nehéz tárgyak emelését 4 hétig. A kezelést követően szexuális kapcsolat létesítése 1 hétig nem javasolt. A kezelés után négy hétig ne helyezzen fel tampont a hüvelybe.

 

 

Kezelések száma:

A nemzetközi tapasztalatok alapján rejuvenációban a legoptimálisabb eredményt   3 kezeléssel érhetjük el. 

Szülést követő regenerációs kezelés esetén a panaszok mértéke határozza meg, hogy szükséges vagy kívánatos-e kezelés ismétlés.

 

Vaginális rejuvenáció és regeneráció

A DEKA MonaLisa lézer precíz számítógép vezérlése a vaginális kezelőfejen keresztül másodpercenként adja le a lézersugarat, 360 fokban elérve a hüvely falát, ez a procedúra összesen 1 percet vesz igénybe! 

Fájdalommentes

Nem kell érzéstelenítés

Nincs szövődmény

Rövid kezelési idő

Nincs felépülési idő a kezelés után

 

Vulva rejuvenáció, esztétikai korrekció

Érzéstelenítés szükséges, a kezelés a speciális kezelőfejjel történik.

 

 

Mikor ajánlott a Mona Lisa Touch lézeres rejuvenáció

 

 

A hüvely szárazság, kellemetlen érzés vagy fájdalom közösülés közben.

Hüvelyfal lazasága, gyakori vizelési inger és vizelettartási rendellenességek.

A menopausa (változó kor), vagy nőgyógyászati műtét következtében lecsökkent női hormon (ösztrogén) szint, s az ehhez kapcsolódó szervi változások esetén. 

Külső nemi szervek esztétikai problémáinak javítására.