Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Orvosi Lézeres szőrtelenítés - Light Sheer Duet

A tartós orvosi lézeres szőrtelenítés vitathatatlanul egyre népszerűbb  mind a hölgyek, mind a férfiak körében. Bizonyára sokan kipróbáltak már több szőrtelentő eljárást, a borortvától a sokszor végleges szőrtelenítést ígérő eljárásokig, de tapasztalataink szerint kevesen találtak rá a számukra "tökéletes" megoldásra.

 

 

Valószínű, hogy a csalódások hátterében a sok helyen felbukkanó téves információk is felelősek, hiszen miért is vonnánk kétségbe a végleges, örökös megoldást ígérő eljárások létezését.

 

Tudnunk kell, hogy "csupán" a növekedési időszakban lévő szőrszálak érintkeznek a szőrképződésért felelős sejtekkel, így a lézer energáját csak a növekedési fázisban lévők tudják átadni, azok pusztulását okozva.

Ha a szőrszál növekedési szakban van, akkor annak helyén a kezelést követően szőrképződés nem lesz

Viszont a nyugalmi állapotban lévőket amikor növekedési szakba jutnak kezelni kell, hogy azok is végérvényesen eltűnjenek.

 

 Az orvosi lézeres kezelés menete és eredménye

 

Ezért nem elégséges egyetlen kezelés a teljes szőrtelenség eléréséhez. Az orvosi lézeres szőrtelenítés meghatározott időnként történő megismétlésével tüntethetők el azokban  a szörtüszőkben lévő szőrszálak is, amelyek az előző kezelésnél még nem voltak növekedési fázisban.

  

Kezelhető fázisban lévő szőrszálak egyszerre testtájanként: Arc 65-70% Hónalj 30% Bikini 30% Kar 20% Láb 20%

 

A tartós szőrtelenítéssel szemben támasztott igényeknek eleget téve fejleszteték ki a a fotoepilációs technikák ( lézer , IPL ) között is kiemelkedő LightSheer orvosi lézeres szőrtelenítésre használt készülék legújabb generációját.

 

 

Miben más a Light Sheer Duet orvosi lézeres szőrtelenítés? 

 

 

  • Az eddigi tartós szőrtelenítésekkel szemben  alkalmas a legextrémebb bőrtípusra vagy a szőrszín legszélesebb változataira, a legkülönbözőbb méretű vagy mélységű területekre.
  •  A LightSheer orvosi lézeres szőrtelenítés sikere folyamatos klinikai dokumentumokkal igazolva prémium kategóriás a tartós szőrtlenítésben
  • Szabadalmazott ChillTip kezelőfeje folymatosan hűti a kezelt területet a vendég biztonságát és kényelmét garantálva 
  • Olyan gyors és nonivazív technikával dolgozik, mely során a lábadozási időt kiküszöböljük 
  • Minden bőrtípus kezelhetősége (I-VI), a barnított bőrt és a szőrtüszőgyulladásban szenvedő felületet is beleértve 
  • Sikeres kezelések a pseudofolliculitis barbae (PFB), seprűvénás, jóindulatú pigmentációs zavarokra 
  • FORRADALAMASÍTOTTÁK az eddig is prémium kategóriás LightSheer berendezést egy beépített vákuum funkcióval, így drámaian megnövekedett a kezelési felületet 22 x 35 mm-re! A LightSheer DUET így lehetővé teszi a hát és a lábak kényelmes kezelését akár 15 perc alatt, bármilyen érzéstelenítőszer vagy gél alkalmazása nélkül.
 
 

 
Végleges szőrtelenítés férfiaknak Hónalj szőrtelenítés Orvosi szőrtelenítés dióda lézerrel Light sheer Duet diódalézeres szőrtelenítés Lézeres szőrtelenítés arcon

 

Akkor miért nem drágább a többi eljáráshoz képest?

 

Egyszerűen azért, mert a LUMENIS világszínvonalú orvostechnológiai fejlesztéseinek köszönhetően költséghatékonyabban tudunk dolgozni vele, nagyszerű eredményeket elérve. 

 

Tekintse meg itt az ORVOSI LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS ÁRAKat. ( Az árak tájékoztató jellegűek, több terület kezelésénél, bérletvásárlásnál egyedi, kedvezményes árajánlatot adunk)

 

Milyen előkészületre van szükség az orvosi lézeres szőrtelenítés előtt?

 

A lézeres szőrtelenítő kezelés előtt 3 héttel ( és a kezelések között) csak borotválni, vágni lehet a kezelt területen a szőrt !

Kezelést megelőző napokban kerülni kell a napozást. 

A kezeléskor a szőrszál ne legyen hosszabb 1-2 mm-nél, hogy ne égesse meg elhajlásakor a bőrt ( előző 1-2 napban borotvála le)

Kezelés előtti napokban a bőr hidratálásával csökkenthető a sérüékenység, érzékenység.

 

Mi a teendő kezelés után?

 

Kerülje a kezelt terület napoztatását ( legalább 3 hét), használjon a napnak kitett területeken fényvédőt !

Csak borotvát használjon a következő kezelésig.

Közvetlen kezelés után kiporosodás esetén hűtheti, nyugtató krémmel kezelheti a területet, de ne használjon irritáló krémet!

Hidratálja bőrét!