Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Testformálás, zsírbontás

Ki az, aki tökéletesen elégedett lenne alakjával?

 

Ki az, akinek sem túlsúlya, sem zsírpárnácskája, vagy narancsbőre ne lenne?

 

Ha Ön mégis így van vele akkor a nagyon kevés szerencsés közé tartozik, ne is olvassa tovább!

 

Nagyon sokan küzdenek túlsúllyal! Kipróbálunk diétákat, várjuk a nagy csodát, ami vagy bekövetkezik, vagy nem, de aztán általában jön a feketeleves, az a nagyon utált jojó effektus, és egyszer csak a mérleg többet mutat, mint ahonnét indultunk. Több csodamódszer után az emberek belefásulnak.

 

Azok között is, akiket nem kell hogy nyomasszon a túlsúly problémája, a legtöbb ember igyekszik takargatni kisebb-nagyobb helyi zsírlerakódást, narancsbőrt.

Ismerjük azt is, amikor túlsúly sincs, és itt-ott a blúzból, a szorosabb ruhákból szemérmetlenül kitüremkedő, rendkívül bosszantó párnácskák sincsenek, és valami mégsem az igazi...

 

 

Persze, mondjuk ilyenkor,ha lenne időnk, mozognánk, sportolnánk eleget,és akkor lenne szép feszes a comb, a popsi, és persze a pocak.  ( Kedves Uraim! Ugye pocakjuk nem csak a Hölgyeknek van?! )

 

Szóval ha a leírtak alapján magára ismer, akkor keressen meg minket, biztosan segíteni fogunk!

 

 

 

Hogyan?

 

Nekünk ez a kérdés szívügyünk! Vannak módszereink, eszközeink, képzett szakembereink, hogy az Ön problémáját komplexen kezeljük.

Akkor már csak Ön hiányzik, hogy megvalósíthassa  az álmait!

 

 
Alakformálás zsírbontó orvosi kezeléssel Narancsbőrkezelés Testformáló kezelés Fogyasztó kezelések Porta Bella Vita Orvosi diéta Porta Bella Vita

 

 

TESTFORMÁLÓ MÓDSZEREK ÉS KEZELÉSEINK 

 

TESTSÚLYCSÖKKENTÉS, DIÉTA

 

A túlsúly kezelését (természetesen a betegségek kizárása után) diétával, és / vagy életmód átalakítással érjük el. A változásokat rendkívül korszerű, precíz testösszetétel méréssel ( Inbody 520 bioimpedancia mérő) követjük, hogy biztosak legyünk abban, hogy testtömege nem csak csökken, de teste optimálisan alakul át, és tényleg  zsírtól szabadul meg. Nálunk lehetősége van részt venni a PREMIUM DIET ORVOSI DIÉTÁBAN is .

 

 

zsirbonto-kezeles-porta-bella-vita

A testsúlycsökkentés fontos része a mozgás.

 

 

 

ZSÍRFELESLEGEK, CELLULIT

 

A helyi zsírfeleslegek megszüntetésére műtét nélküli orvosi esztétikai eljárásokat alkalmazunk.

 

Injekciós zsírbontó kezelések:

 

 

 alakformalo-orvosi-kezeles-porta-bella-vita

 

Gépi zsírbontó kezelések :

 

  • A fenti kezeléseket egymással is kombinálhatjuk, hogy mindenki számára a lehető leghatékonyabb, leglátványosabb eredményt érjük el.
 
 testformalo-kezeles
 
 
 
A cellulit kezelésére az egyedülálló Alidya injekciót ajánlunk.
 
 

MEGERESZKEDETT BŐR, FESZESÍTÉS

 
 
 
Egy határon belül, amikor a bőr megereszkedése még nem olyan nagy fokú, hogy kizárólag műtéti beavatkozással lehetne a felesleget eltávolítani, a FELSZÍVÓDÓ SZÁLAS KEZELÉSEK  lehetővé teszik a problémás terület kontúrozását, a bőr rugalmasságának fokozását, a horgas, Cog szálakkal jelentős húzást érhetünk el a karon, belső combokon.
 
 
Kisebb területek kezelésénél megfontolható HIFU (fókuszált  ultrahang) kezelés (kar, has) , amely jelentős megfeszülést okoz a lazább bőrön.

 

 narancsborkezeles

 

 

Természetesen van, amikor ezek nem elegendőek, ilyen esetekben mindig tájékoztatni fogjuk, ha a problémát csak plasztikai sebész tudja megoldani.

 

Akár határozott elképzelése van, akár csak tanácstalan, akár ismer minden eljárást, akár nem, akár megszületett már a döntés, vagy ha bizonytalan még..... Mi várjuk szeretettel!

Mentés