Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

A Z Wawe Pro a Zimmer esztétikai gépe, ami nagy energiájú radiális impulzussal és dolgozik.

Nagy energiájú impulzusok nyomást gyakorolnak a szövetekre, és megbontják k a molekulák rácsszerkezetét. A szakítóhullám pedig  biztosítva a zsírszerkezetek destabilizálódását váltják ki.

 

 

 

A Zimmer Z wawe Pro erős hanghullámokat juttat a célterületbe, ahol sugárirányba eloszlik, így fokozva a kezelés hatékonyságát. A szövetek reakciójaképp növekszik a metabolikus aktivitás, a nyirok és vérkeringés fokozódik.

 

Mire használjuk a Z-Wave kezelést ? 

 

 

A Z-wavw önmagában cellulit kezelésre is kiválóan alkalmazható, ugyanakkor nagy jelentősége van az egyéb testformáló kezelések eredményességének javításában is.

 

Cellulit

Önmagában a cellulit kezelésére első vonalban választandó kezelés. Simítja a cellulites bőrt, kúraszerű alkalmazástól várható kielégítő esztétikai eredmény.

 

 

Z-Wave eredményfokozás testkezeléseknél

 

Mivel a Z-Wave a nemzetközi tanulmányok és ajánlások szerint jelentősen javítják egyéb testformáló kezelések eredményességét, ezért kezeléseink közül több esetben a kezelésbe beépítésre került, más kezeléseknél (pl injekciós zsírbontás) kiegészítésképpen ajánljuk, egyidőben a kezeléssel, hiszen így tovább növeletjük a kezelési hatékonyságot.

 

 

 

A képen egy cryolipolízost követő eredmény látható. A cryolipolízist követően az egyik oldalon csak kézi masszázst alkalmaztak, a másik oldalon z-Wavw radialis impulzuskezelést. A kezelés jelentősen fokozta a cryolipolízis eredményességét! 

 

 

 

 

Zsírleszívást követően.

 

A Z-wave kezelés kiváló kiegészítése a bőrfelszín egyenletlenségének megszűntetésére, például zsírleszívást követően.