Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Széchenyi 2020.

A PORTA BELLA VITA KFT. 45,24 MILLIÓ FORINT VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATOTT HITELT NYERT EL A SZÉCHENYI 2020 MIKRO-, KIS- ÉSKÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLU HITELPROGRAM KERETÉBEN. A TÖBB MINT 50 MILLIÓ FORINT ÖSSZKÖLTSÉGVETÉSŰ BERUHÁZÁSSAL A VÁLLALKOZÁS PÉCSETT AZ EGYEDÜLÁLLÓ ORVOS-ESZTÉTIKAI, EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ ÉS KLINIKAI TESTFORMÁLÁS KÖZPONTJÁT FEJLESZTETTE.

 

 

A PORTA BELLA VITA Kft. a GINOP-8-3-5-18 számú hitelprogram kihasználásával két ütemben fejlesztette az orvos-esztétikai egészségmegőrző és klinikai testformálás központját. Beszerzésre került COOLTECH zsírfagyasztó berendezés mely egy olyan orvosi eszköz, amely cryolipolízissel (zsírfagyasztással történő zsírbontás) , a zsírszövetek szabályozott hűtésével éri el a zsírsejtek szabályozott sejthalálát (adipocita apoptosis). DEKA Motus AY lézerkészülék mellyel többek között lézeres bőrmegújítást, érkezelést és szőrtelenítést végeznek. Smart Coll Cryo 6 hideglevegős bőrhűtő berendezés. DEKA Schwarzy fókuszált elektromágneses izomstimulátor készülék, mely  a klinikai testformálás új megközelítése, ami nem csak a zsírbontásra fókuszál, hanem az izmok definiálását, az izomtónus javítását végzi el egyidőben a zsírvesztéssel. Ezzel a vállalkozás működési feltételeit hosszú távon tudja biztosítani, ahol az eszközök használatával lehetőség van az orvosi állapotfelmérésre, majd egyénre szabott tervezés után adottak a feltételek arra, hogy a páciensek helyben orvosi, életmódbeli tanácsadást kapnak és a kibővített eszközpark berendezéseinek használatával hatékonyan érhetik el céljukat.

A SZÉCHENYI 2020 MIKRO-, KIS- ÉSKÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLU HITELPROGRAM KERETÉBEN a pályázatot Társaságunk az OTP Bank mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be , amit az MFB gyors és hathatós közreműködésének eredményeként, a beadást követően viszonylag rövid időn belül jóváhagytak.