Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Széchenyi Terv

A PORTA BELLA VITA KFT. 8,3 MILLIÓ FORINT VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST ÉS UGYANEKKORA ÖSSZEGŰ VISSZATÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST NYERT EL AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV MIKROVÁLLALKOZÁSOK FEJLESZTÉSE CÍMŰ PÁLYÁZATÁN. A TÖBB MINT 18,6 MILLIÓ FORINT ÖSSZKÖLTSÉGVETÉSŰ FEJLESZTÉSSEL A VÁLLALKOZÁS PÉCSETT EGY EGYEDÜLÁLLÓ ORVOS-ESZTÉTIKAI EGÉSZSÉGMEGŐRZŐ ÉS KARBANTARTÓ KÖZPONTOT VALÓSÍTOTT MEG.

 

 

A PORTA BELLA VITA Kft. a GOP-2011-2.1.1/M pályázati lehetőség kihasználásával 45% vissza nem térítendő támogatás segítségével szerelte fel az orvos-esztétikai egészségmegőrző és karbantartó központját IT eszközökkel: 3 db HP All in One PC, 2 db ASUS laptop, Epson Stylus Office nyomtató, Apple iPad tablet, OEM Office Home & Business, Dokplus Professio magánorvosi szoftvercsomag), valamint orvosi eszközökkel: Inbody 520 testösszetétel analizáló gép, BREMER Professional orvosi műszer, Dermapixel CO2 sebészeti és frakcionált lézer, PRP basic szett, mezoterápiás extra szett, R0048 Exlusiv kozmetikai ágy. Ezzel a vállalkozás működési feltételeit hosszú távon tudja biztosítani, ahol az eszközök használatával lehetőség van az orvosi állapotfelmérésre, majd egyénre szabott tervezés után adottak a feltételek arra, hogy a páciensek helyben orvosi, dietetikai, életmódbeli tanácsadást kapjanak. Emellett igénybe vehetnek helyben EMS (elektromos izomstimuláció) gépet, amely a hasonló gépekkel dolgozó alakformáló stúdióktól eltérően nem csupán a test esztétikai formálását szolgálná, hanem orvosi irányítással rehabilitációs kezelések mellett egyéb orvosi indikációban is működne. Hiánypótló az a tevékenység is, amely részben a beszerzett eszközök használatával a hobbi és versenysportolók sportorvosi alapvizsgálatán felüli állapotfelmérését célozza meg, segítve egészségük megőrzését, eredményességük javulását.

A Kombinált Mikrohitel Program pályázatot a Baranya Megyei Vállalkozói Központon (BMVK), mint közvetítő szervezeten keresztül nyújtotta be a vállalkozás, amit a BMVK és a MAG Zrt. gyors és hathatós közreműködésének eredményeként, a beadást követően viszonylag rövid időn belül jóváhagytak.

 

magyarorszag_megujul