Weboldalunkon cookie-kat használunk a legjobb felhasználói élményért.

Részletek Elfogadom

kosár

Amikor előkerülnek a bikinik...

Amikor előkerülnek a szekrényből a fürdőruhák, szembesülni kell a zsírpárnácskákkal, cellulittel, amit a ruha eddig jótékonyan eltakart.

 

A helyi zsírfeleslegek és a cellulit normál testsúlynál is kialakulhatnak, és megszabadulni sem könnyű tőlük.

 

Ha nem elégedett dereka, combja, térde, csípője, vagy akár karja körfogatával, vagy  csupán cellulittel küzd, lehetősége van igénybe venni helyi zsírbontó kezeléseinket.

 

 

A zsírbontást elektrolipolízissel, különböző injekciós kezelésekkel, vagy ezek kombinációjával végezzük, a programot mindig az Ön problémájához igazítva, személyre szabva. A nyirokkeringés javítására, a bőr feszességének megőrzésére minden kezelést követően gépi nyirok-, vagy vákumos masszázst végzünk.

 

Injekciós zsírbontás:

 

Többek között a Guna termékei  hatékonyan alkalmazhatóak zsírbontásra, helyi zsírfelesleg és cellulit kezelésére egyaránt. A dinamizált hatóanyagokkal , és kombinációjukkal lehetőség van  a has-, kar-, lábkörfogat több centimétert is elérő csökkentésre. Lehetőség van a bőr feszesítésére is, a megfelelő hatóanyagkombinációval.

 

Szükség szerint egyéb mezoterápiás eljárásokat ia alkalmazunk (pl.foszfatidilkolin).

 

 

Elektrolipolízis:

 
Az esztétikai problémákat okozó helyi zsírfeleslegek megszűntetésére alkalmazható rendkívül hatékony eljárás az elektrolipolízis, amikor a zsírszövetek belsejébe vékony tűk segítségével meghatározott áramimpulzusokat vezetünk, amely lipolízist okoz, mindemelett a helyi keringést is fokozza, ezáltal megkönnyíti a bomlástermékek természetes úton történő eltávolítását, valamint a bőr alatti kötőszövetek ingerlésével javítják a bőr tónusát, ezzel a zsírfelesleg csökkenése mellett a bőr feszesedését is okozva.
 
 
Tanácsadással és a kezelésekkel szeretettel várja a Porta Bella Vita csapata!

 

Beauty Club

összes bejegyzés