Porta Bella Vita logo

Tavaszi megújulás kedvezménnyel

Easter 3165469 1920 cmscrop

A tavasz sokunk kedvenc évszaka. Van csodásabb, mint ahogy megújul a természet, és minden újra életre kell? A szürkét felváltják az élettel teli ragyogó színek. Miért lenne ez másképp bőrünkkel is? Itt az idő, a nyár előtti alapozásnak. Most nem az alapozó használatára gondolok, hanem bőrünk megújítására, felkészítésére a napsugaras napokra.

Mos van itt a lehetőség, hogy látványos bőrmegújításos kezelésekkel, legyen szó akár orvosesztétikai- akár medicalkozmetikai kezeléseink ezen fajtáiról, bőrünk ragyogását, feszesebbé, egyenletessé tételét elérjük.

Éppen ezért a közelgő húsvét alkalmából szeretnénk Önöknek kedveskedni olyan kedvezményes kezelésekkel, melyek hozzájárulnak a pigmentfoltok, ráncok eltüntetéséhez, a bőrtónus javításához.

Egyes kezeléseink 5-25 % KEDVEZMÉNNYEL VEHETŐK IGÉNYBE!

A kezelések leírását és a kedvezmények mértékét a képre kattintva ismerheti meg.

FRAKCIONÁLT LÉZERKEZELÉS  

kép3

 

I PEEL DESIGNER PEELING KEZELÉS

kép1

Ezen kívül ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a ragyogó bőrhöz, ragyogó tekintet is társuljon, melyet most kedvezményes szemkörnyék kezeléseinkkel érhet el.

A Plasmage kezelés leírását és a kedvezmény mértékét a képre kattintva ismerheti meg.

PLASMAGE KEZELÉS

kép2

Ajánljuk figyelmébe Plasmage kezelés mellé botox kezelésünket, mely abban az esetben szintén kedvezménnyel vehető igénybe.

A botox kezelés leírását és a kedvezmény mértékét a képre kattintva ismerehti meg.

BOTOX KEZELÉS

kép7

Sokakat érint továbbá, a túlzott verejtékezés, mely botox kezeléssel most kedvezményesen megszüntethető.

A kezelés leírását és a kedvezmény mértékét a képre kattintva találja meg.

IZZADÁSGÁTLÁS INJEKCIÓVAL

kép4

Ha ideje nem engedi, hogy húvét előtt kedvezményes kezeléseinket igénybe vegye, akkor se keseredjen el! Vásárolja meg akár magának, vagy akár húsvéti meglepetésként szerettének, következő kezelését ajándékutalvány formájában, melyhez március 29-ig szintén kedvezményes áron juthat hozzá. 50.000 Forint feletti ajándékutalvány vásárlása esetén 5 %-, 150 ezer Forint feletti ajándékutalvány vásárlása esetén 10 % a kedvezmény mértéke.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

kép5

Válogasson kedvezményeink között! A kedvezményes kezelések igénybevételére 2018. március 29-ig van lehetőség, a kedvezmények az árlistában található árakból kerülnek levonásra. a szabad időpontok függvényében, így foglaljanak időpontot mielőbb. Szeretettel várjuk Önöket!

Szerző

Rólunk

Esztétikai klinikaként személyre szabott és innovatív kezelésekre specializálódtunk, amelyek az Ön egyedi szépségét pontosan úgy emelik ki, ahogyan arra Ön vágyik!

Szakértői csapatunk elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb szintű ellátást és professzionalizmust nyújtsa Önnek.

A fejlett arckezelésektől kezdve egészen a non-invazív alakformáló technikákig szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, amelyek célja, hogy a lehető legjobban érezze magát a bőrében és azt lássa a tükörben, amire mindig is vágyott!

Bízzon szakértelmünkben, merüljön el az exkluzív szolgáltatásainkban és vágjon bele egy olyan átalakulásba, amely kívül-belül magabiztosságot eredményez.

Legfrisebb bejegyzéseink

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás a hírlevélre